11 березня - зустріч у Києві з Адамом Міхніком

11 березня - зустріч у Києві з Адамом Міхніком

27 Лютого 2015
4010
27 Лютого 2015
11:48

11 березня - зустріч у Києві з Адамом Міхніком

4010
11 березня - зустріч у Києві з Адамом Міхніком
11 березня - зустріч у Києві з Адамом Міхніком

У середу, 11 березня, о 16.00 у Національному музеї Тараса Шевченка (Київ, б-p Т. Шевченка, 12) відбудеться зустріч з видатним польським громадським діячем Адамом Міхніком.

 

Адам Міхнік - громадський діяч, публіцист, дисидент, політв'язень, активіст профспілкового руху «Солідарність», засновник і головний редактор найвпливовішого польського друкованого видання «Ґазета Виборча». Лауреат премії «За свободу» французького ПЕН-клубу, Міжнародної премії Еразмус (Нідерланди), премії спілки Європейських журналістів. Кавалер ордена Почесного легіону (Франція) та ін. У 2007 році нагороджений Орденом князя Ярослава Мудрого ІІІ ступеня.

 

Минулого року Адам Міхнік проводив у Києво-Могилянській академії відкриту лекцію-зустріч у рамках проекту «Європейський форум».

 

Вхід вільний.

 

Вероніка Коробенюк для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4010
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду