Депутати міськради на Закарпатті проголосували за закрите засідання

Депутати міськради на Закарпатті проголосували за закрите засідання

25 Лютого 2015
3125
25 Лютого 2015
15:24

Депутати міськради на Закарпатті проголосували за закрите засідання

3125
Депутати міськради на Закарпатті проголосували за закрите засідання
Депутати міськради на Закарпатті проголосували за закрите засідання

13 лютого у місті Виноградів Закарпатської області під час чергового засідання міської ради депутати проголосували за закриття засідання, тож журналісти змушені були покинути сесійну залу. Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ)  з посиланням нам слова головного редактора інтернет-видання «Голос Карпат» Василя Кіша.

 

Він повідомив, що пропозицію провести засідання в закритому режимі без жодних пояснень зачитав міський голова Степан Бочкай.

 

«Пізніше голова розповів журналістам, що на засіданні розглядалося три питання: звіт керівника комунального господарства, звіт секретаря ради та призначення на посаду заступника міського голови», - пише ІМІ.

 

Мер Виноградова пан Бочкай у коментарі ІМІ підтвердив, що засідання було закритим згідно голосування депутатів. Він заявив, що у регламенті міськради передбачається можливість проводити засідання ради у закритому режимі та додав, що жодних претензій від правоохоронних органів щодо формату засідання 13 лютого не надходило.

 

Нагадаємо, 16 лютого журналіста «Громадського ТБ.Полтава»Анатолія Мележика не пропустили на апаратну нараду, яку проводив голова Полтавської облдержадміністрації (ОДА)Валерій Головко. У січні представників чернігівських ЗМІ не пустили на розширену нараду, де розглядався проект обласного бюджету на 2015 рік. Також медівникам не дозволили бути присутніми на другій частині наради щодо мобілізації, яка відбувалась в Івано-Франківській ОДА.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3125
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду