23 лютого – презентація книги «Хроники революции» від журналу «Вести. Репортер»

23 Лютого 2015
4002
23 Лютого 2015
15:48

23 лютого – презентація книги «Хроники революции» від журналу «Вести. Репортер»

4002
23 лютого – презентація книги «Хроники революции» від журналу «Вести. Репортер»

23 лютого о 19:00 у книжковому клубі «Буква» (вул. Богдана Хмельницьког, 3Б) відбудеться презентація книги «Хроники революции» - другої частини однойменного циклу книг від журналу «Вести. Репортер».

 

Презентувати книгу буде колектив журналу «Вести. Репортер».

 

Кореспонденти журналу підготували для своїх читачів цикл книг «Хроники революции», де в хронологічному порядку зібрані найкращі статті, опубліковані в журналі в період з кінця листопада по теперішній час. Книги доповнені підбіркою фотографій, яка ілюструє події.

 

Перша частина циклу під назвою «Дневник Евромайдана» включає матеріали з листопада по кінець грудня 2014 року. Друга частина - «Хроники революции» - описує події із січня по лютий 2014 року. До третьої частини війдуть статті про анексію Криму і війну на Донбасі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4002
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду