Янукович дав інтерв’ю «Первому каналу» (ОНОВЛЕНО)

Янукович дав інтерв’ю «Первому каналу» (ОНОВЛЕНО)

21 Лютого 2015
6908
21 Лютого 2015
15:51

Янукович дав інтерв’ю «Первому каналу» (ОНОВЛЕНО)

6908
Янукович дав інтерв’ю «Первому каналу» (ОНОВЛЕНО)
Янукович дав інтерв’ю «Первому каналу» (ОНОВЛЕНО)

Оголошений у міжнародний розшук екс-президент України Віктор Янукович дав інтерв'ю російському «Первому каналу».

 

У ньому він обіцяє при першій нагоді повернутися та полегшити життя «на Україні».

 

«Як тільки випаде можливість повернутися, я повернуся і зроблю все, що в моїх силах, щоб полегшити життя на Україні», - сказав він.Також він розповів, що йому з голови не йшла думка повернутися до України й очолити протестний рух.

 

Також Віктор Янукович зізнався, що за його завданням окремі особи здійснюють «моніторинг» за ситуацією в Україні: «Я не приховую, я посилав людей на Україні, які, як кажуть, ситуацію моніторили. Та й зараз ми її моніторимо».

 

Наміри пана Януковича повернутися вже прокоментував Президент України Петро Порошенко, повідомляє УНІАН. Під час прес-конференції в Запоріжжі, відповідаючи на запитання журналістів він сказав:  «Я вважаю, що це буде добре для України. Не впевнений, що буде добре для нього. Ми чекаємо його з нетерпінням. І готові до зустрічі. Чим швидше він повернеться в Україну, тим краще буде для України. Хай очолить протестний рух. У кращому разі - у в'язниці».

 

Повну версію інтерв'ю Віктора Януковича буде подано в підсумковій програмі «Час» («Время»), що вийде в ефірі «Первого канала» в понеділок 23 лютого.

 

Нагадаємо, у ці дні в Україні вшановують героїв Небесної сотні.

 

Про втечу екс-президента до Росії ЗМІ повідомили 22 лютого 2014 року. Цього дня Верховна Рада прийняла постанову «Про самоусунення Президента України від виконання конституційних повноважень».

 

Як писала «Детектор медіа», народний депутат Тетяна Чорновол заявила, що саме Віктор Янукович був замовником жорстокого нападу на неї у грудні 2013-го. Справа щодо побиття була кваліфікована правоохоронними органами як замах на вбивство.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6908
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду