У Німеччині  до річниці трагічних подій на Майдані покажуть фільм «Сильніше, ніж зброя»

У Німеччині до річниці трагічних подій на Майдані покажуть фільм «Сильніше, ніж зброя»

19 Лютого 2015
3557
19 Лютого 2015
13:30

У Німеччині до річниці трагічних подій на Майдані покажуть фільм «Сильніше, ніж зброя»

3557
У Німеччині  до річниці трагічних подій на Майдані покажуть фільм «Сильніше, ніж зброя»
У Німеччині  до річниці трагічних подій на Майдані покажуть фільм «Сильніше, ніж зброя»

До річниці розстрілу Небесної сотні група українських кінематографістів Babylon`13 («Вавилон'13») представляє на великих екранах восьми міст Німеччини документальний фільм «Сильніше, ніж зброя». Про це повідомляє видання «Українська правда. Життя».

 

Перший показ в Німеччині відбувся 17 лютого у Гамбурзі. 1 березня стрічку «Сильніше, ніж зброя» покажуть в Ганновері, а вже з квітня фільм зможуть переглянути мешканці Мюнхена, Франкфурта, Бремена, Кьольна, Ляйпціга та Штутгарта.

 

Кінопокази українського фільму супроводжує мандрівна виставка української художниці Юлії Марушко «100», присвячена жертвам Майдану.

 

«Після показу в містах очікують на дискусію з представниками творчої групи. Показ першого повнометражного документального фільму "Сильніше, ніж зброя" в Німеччині презентує нова громадська організація ArtMaidan. "Сильніше, ніж зброя" демонструє еволюцію українських реалій від протесту в центрі столиці до війни на сході», - пише «Українська правда.Життя».

 

Нагадаємо, «Вавилон'13» - група українських кінематографістів, яку було засновано після злочинного розгону Євромайдану наприкінці листопада 2013 року. Акумулюючи творчі зусилля понад 50 кінематографістів, за рік було створено більше 170 фільмів. Повнометражний документальний фільм «Сильніше, ніж зброя» виробництва цього творчого об'єднання вийшов на українські кіноекрани 27 листопада 2014 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3557
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду