22 лютого – другий Charity Weekend з Машею Єфросиніною

22 лютого – другий Charity Weekend з Машею Єфросиніною

6 Лютого 2015
4647
6 Лютого 2015
11:02

22 лютого – другий Charity Weekend з Машею Єфросиніною

4647
22 лютого – другий Charity Weekend з Машею Єфросиніною
22 лютого – другий Charity Weekend з Машею Єфросиніною

22 лютого о 13.00 у конференц-холі «Космополіт» в ТЦ «Більшовик» відбудеться друга благодійна зустріч Charity Weekend з Машею Єфросиніною.

 

Її тема - робота мрії: як знайти і як домогтися гідної оплати.

 

Всі гроші, отримані від продажу вхідних квитків, підуть на забезпечення Цюрупинського дитячого будинку-інтернату (Херсонська область).

 

У програмі:

 

1.Public-talk двох успішних жінок, які зробили себе самі. Маша Єфросиніна запросила на Charity Weekend колегу, телеведучу Катю Осадчу. Катя знаменита своїми прямолінійними питаннями, які вона не боїться задавати  відомим людям країни. Але  цього разу вона сама чесно розповість про кар'єру та сім'ю. У глядачок буде можливість взяти участь у бесіді, розпитавши телеведучих про все, що їх цікавить.

 

«Одне з основних питань, яке цікавить сучасних жінок і мене в тому числі: як, маючи сім'ю, встигати робити кар'єру? - каже Маша Єфросиніна. - Мені здається, Катя - найкращий персонаж для інтерв'ю на цю тему. По-перше, вона - дуже яскравий приклад трудоголізму. Але при цьому у неї є син і сім'я, я знаю, має для неї велике значення. По-друге, при абсолютній своїй публічності Катя - дуже закрита людина. А мені б хотілося показати нашої аудиторії, що це сучасна і дуже цікава особистість. Мені здається, прийшов час побачити і почути Катю Осадчу в звичайному житті, а не тоді, коли вона з мікрофоном і задає питання.

 

2. Майстер-клас коучера, хедхантера Тетяни Фурцевої. В рамках Charity Weekend вона розповість, де шукати роботу, що говорити на співбесіді і як домогтися високої зарплати.

 

«Тетяна розкриє секрети побудови жіночої кар'єри в сучасному суспільстві, в нашій країні і в наш час, - говорить Маша Єфросиніна. -  Ця людина володіє унікальною статистикою. Мене вразив один приклад, який навела Тетяна. Виявляється, жінка, влаштовуючись на роботу, просить зарплату, набагато меншу, ніж просить чоловік за таку ж посаду. Тобто жінки спочатку занижують вартість своєї праці. Думаю, майстер-клас нашого коучера змусить глядачок по-новому оцінити свій професійний досвід».

 

Перша благодійна зустріч Charity Weekend відбулася 16 листопада минулого року. Маша Єфросиніна поділилася особистим досвідом боротьби із зайвими кілограмами, а персональний тренер телеведучої Ксенія Слюсар розповіла, як мотивувати себе і нарешті зайнятися спортом. В результаті організаторам Charity weekend вдалося зібрати майже 110 тисяч грн. для фонду «Твоя опора», яка закупила речі для дитячого будинку «Антошка» (м.Краматорськ) і в Дружківський дитячий будинок-інтернат.

 

«У наших планах кілька public-talk з дуже відомими жінками. Кожне таке інтерв'ю буде супроводжуватися майстер-класом фахівця з найрізноманітніших сфер життя сучасної жінки: взаємини з дітьми, правильний підбір гардеробу, боротьба з депресією і так далі. Крім того, у нас заплановані вистави та концерти», - ділиться Маша Єфросиніна.

 

Квитки на захід можна придбати тут.

 

З питань акредитації звертайтеся до Ольги Балабан: (050) 411 18 21, efrosinina@com.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4647
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду