З технічних причин не працює сайт інформагенції ZIK

З технічних причин не працює сайт інформагенції ZIK

27 Січня 2015
5482
27 Січня 2015
13:45

З технічних причин не працює сайт інформагенції ZIK

5482
З технічних причин не працює сайт інформагенції ZIK
З технічних причин не працює сайт інформагенції ZIK

26 січня о 17.30 через технічні негаразди припинив роботу сайт інформаційного агентства «Західна інформаційна корпорація» (ZIK) zik.ua. Про це 27 січня редакція повідомила на офіційній сторінці медіа у Facebook.

 

«Учора, 26 січня 2015 року, близько 17.30 через технічні причини впав сайт Інформаційного агентства "Західна інформаційна корпорація" - IA ZIK. Причини з'ясовуються. Фахівці працюють над якнайшвидшим відновленням роботи інформаційного ресурсу», - йдеться в офіційному повідомленні редакції.

 

Станом на 13.10 27 січня сайт все ще не працює.

 

Заступник головного редактора інформаційного агентства Тетяна Вергелес також повідомила Інституту масової інформації (ІМІ), що колектив сподівається на налагодження роботи сайту завтра, 28 січня.

 

Наразі найважливіші новини журналісти IA ZIK публікують на офіційних сторінках у соцмережах Facebook, Twitter та ВКонтакте.

 

Нагадаємо, 7 грудня стало відомо про те, що сайт Кримського інформаційного агентства (КІА) зламано. Цю дію приписують хакеру під ніком Xham Blu, який живе в Марокко. Записи на сторінці у Facebook хакера свідчать про те, що він сповідує радикальний іслам, підтримує організацію визволення Палестини і ісламістську терористичну організацію ІГІЛ, що діє на території Іраку і Сирії.

 

19 листопада сайт тернопільського інтернет-видання «Доба» зламали хакери через викриття російської пропаганди.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5482
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду