Одіозна екс-гендиректорка Дніпропетровської ОДТРК веде антиукраїнську пропаганду на російському телеканалі

Одіозна екс-гендиректорка Дніпропетровської ОДТРК веде антиукраїнську пропаганду на російському телеканалі

26 Січня 2015
7757
26 Січня 2015
17:56

Одіозна екс-гендиректорка Дніпропетровської ОДТРК веде антиукраїнську пропаганду на російському телеканалі

7757
Одіозна екс-гендиректорка Дніпропетровської ОДТРК веде антиукраїнську пропаганду на російському телеканалі
Одіозна екс-гендиректорка Дніпропетровської ОДТРК веде антиукраїнську пропаганду на російському телеканалі

Колишня генеральний директор Дніпропетровської обласної державної телерадіокомпанії (ОДТРК), екс-кандидатка в депутати від Радикальної партії Ляшка, депутат Дніпропетровської облради Вікторія Шилова розповіла жахи «братовбивчої війни» на Донбасі на російському телеканалі «Россия 1» (програма вийшла також на міжнародному телеканалі «РТР-Планета»).

 

У ток-шоу «Воскресный вечер» Вікторію Шилову представили як лідера руху «Антивойна» в Україні.

 

Шоу «Воскресный вечер» веде скандально відомий російський телеведучий Володимир Соловйов, якого було занесено на Дошку ганьби «Детектор медіа» та якому заборонено в'їзд в Україну. У розмові взяли участь також так званий міністр закордонних справ «ДНР» Олександр Кофман, голова комітету Держдуми з освіти В'ячеслав Ніконов, голова партії «Справедливая Россия» Сергій Миронов та інші спікери.

 

Вікторія Шилова розповіла про те, що в українських добровольчих батальйонах начебто багато іноземних найманців, які стріляють по православних храмах, грабують та ґвалтують мирних жителів Донбасу, а українські чоловіки - відмовляються від мобілізації. Зокрема один з таких батальйонів, за її словами, стоїть в Новосвітлівці під Луганськом. «Там в одній частині стоїть українська армія, а в другій - батальйон з найманців. Ми їх називаємо третьою силою...Ті, хто починають обстріл без причини, стравлюють сторони. Де стоїть армія - ніяких руйнувань, всі нормально спілкуються, ніяких ґвалтувань. А найманці загнали в церкву людей, поки вони мародерствували», - зазначила вона.

 

На її думку, війну розпалює український олігархат, який хоче знищити всю країну. «Навпроти одне одного стоять одні й ті самі люди, одна кров, віра...Головна задача олігархату - перемолоти цей генофонд України, щоб лишилися одні раби, які не зможуть їм протистояти», - зазначила пані Шилова.

 

Нагадаємо, в 2013 році екс-гендиректор Дніпропетровської ОДТРК Вікторія Шилова на зустрічах з виборцями запевняла, що вона киянка та виступала проти Партії регіонів. Про це свідчить відео, записане під час однієї з зустрічей пані Шилової з потенційними виборцями. 2012 року Шилова балотувалася до парламенту від Радикальної партії, але не потрапила до Верховної Ради.

 

Вікторія Шилова - діючий депутат Дніпропетровської облради. У березні 2012  року вона була звільнена з посади голови Дніпропетровської обласної ради і виключена з Партії регіонів. Причиною відставки стало розслідування Контрольної комісії, за результатами якої виявилося, що пані Шилова використовувала адміністративний тиск в особистих цілях і також розпалювала міжнаціональну ворожнечу. Так зазначалося, що вона використовувала адміністративний тиск на працівників бюджетної сфери, вимагаючи від керівників Новомосковського району (Дніпропетровська область) збирати на зустрічі з нею у робочий час лікарів, комунальників, викладачів.

 

У 2006 році Вікторія Шилова також була виключена зі Національної спілки журналістів України за порушення етичних норм журналістики. 2006 року пані Шилова була кандидатом в депутати від Блоку Павла Лазаренка, була 5-м номером списку. Згідно з інформацією на її офіційному сайті, кандидатка народилася у Новомосковську Дніпропетровської області. Має дві вищі освіти - закінчила Дніпропетровський національний університет і Київський національний університет культури і мистецтв, спеціальність - кіно, телемистецство.

 

У липні 2009 року Державний комітет телебачення та радіомовлення звільнив Вікторію Шилову з посади директора Дніпропетровської ОДТРК. Держкомтелерадіо заявило, що її було звільнено через скарги Дніпропетровської облдержадміністрації. Після цього вона оголосила, що планує стати міністром інформації.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7757
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду