Нацрада призначила нових начальників управлінь і керівника прес-служби

Нацрада призначила нових начальників управлінь і керівника прес-служби

20 Листопада 2014
6689
20 Листопада 2014
17:20

Нацрада призначила нових начальників управлінь і керівника прес-служби

6689
Нацрада призначила нових начальників управлінь і керівника прес-служби
Нацрада призначила нових начальників управлінь і керівника прес-служби

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила нових начальників управління контролю та аналізу телерадіомовлення, юридичного управління та керівника прес-служби. Відповідні рішення було ухвалено на засіданні 20 листопада.

 

Керівником прес-служби Нацради стала Ірина Докучаєва, яка де-факто з літа виконувала обов'язки прес-секретаря Нацради. До цього пані Докучаєва працювала керівником прес-центру Індустріального телевізійного комітету (ІТК), який очолювала Катерина Котенко - нині відповідальний секретар Нацради.

 

Начальником управління контролю та аналізу телерадіомовлення став Роман Кіфлюк, який до цього працював у цьому ж управлінні - очолював відділ забезпечення проведення перевірок.

 

Попередній начальник управління Оксана Левчук була звільнена за власним бажанням, повідомив «Детектор медіа» голова Нацради Юрій Артеменко. Як відомо, до того, як очолити це управління, пані Левчук працювала помічником члена Нацради Оксани Головатенко, яку у вересні Президент України звільнив за власним бажанням.

 

Начальником юридичного управління стала Уляна Фещук, яка в минулому працювала керівником юридичного департаменту UMH Group (УМХ). В апарат Нацради працювати її запросив заступник голови Нацради Григорій Шверк, який у минулому був віце-президентом УМХ.

 

Попередній начальник юридичного управління Олег Шосталь був звільнений 30 жовтня у зв'язку з реструктуризацією. За словами Григорія Шверка, він продовжить роботу в апараті Нацради на посаді заступника начальника юридичного управління.

 

Члени Нацради кажуть, що покладають великі надії на нових фахівців. «Якщо ми говоримо про очищення влади, то це все нові фахівці, ми на них сподіваємося. Як вони справляться - від них залежить. Але на старті вони є новими людьми, які вийшли з індустрії. Крім Романа Кіфлюка, який пройшов кар'єрні сходинки в Нацраді, але він виходив за рамки своїх повноважень в управлінні - надавав ідеї щодо розбудови телерадіопростору, пропонував зміни до законодавства, брав активну участь у семінарах», - сказав Юрій Артеменко.

 

«У нас є завдання вдосконалити систему проведення перевірок. І вважаємо, що пан Кіфлюк - та людина, яка нам організує цей процес. Бо в нас є певні проблеми з точки зору організації та проведення перевірок», - додав Григорій Шверк.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6689
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду