СТБ розпочав п’ятий сезон конкурсу «Х-фактор Онлайн»

СТБ розпочав п’ятий сезон конкурсу «Х-фактор Онлайн»

13 Листопада 2014
8219
13 Листопада 2014
15:03

СТБ розпочав п’ятий сезон конкурсу «Х-фактор Онлайн»

8219
СТБ розпочав п’ятий сезон конкурсу «Х-фактор Онлайн»
СТБ розпочав п’ятий сезон конкурсу «Х-фактор Онлайн»

11 листопада в інтернеті стартував п'ятий сезон вокального конкурсу «Х-фактор Онлайн». Про це повідомляється на сайті проекту «X-фактор» телеканалу СТБ.

 

Участь у віртуальному вокальному конкурсі можуть узяти всі охочі віком старше 14 років. Необхідно записати на відео свій домашній вокальний номер, зареєструватися на сайті проекту, заповнити анкету і завантажити зняте відео.

 

За підсумками кожного тижня з 50 виконавців, які набрали найбільшу кількість голосів від користувачів сайту, команда проекту «Х-фактор» буде вибирати фіналіста. Фіналіст кожного тижня виступить у прямому ефірі талант-шоу на телеканалі СТБ.

 

Переможця конкурсу «Х-фактор Онлайн» із числа фіналістів усіх тижнів вибирає проект. Призом для нього стане виступ на гала-концерті шоу «Х-фактор».

 

Також на сайті проекту «Х-фактор» з 8 вересня триває конкурс серед дітей «Нехай ваша дитина співає, або Співочі діти». У ньому можуть брати участь діти віком від 3 до 14 років.

 

Учасникам необхідно зняти відео виступу дитини, зареєструватися на сайті, заповнити анкету і завантажити відзняте відео.

 

20 учасників, які наберуть найбільшу кількість голосів від користувачів сайту, стануть фіналістами. З їхнього числа журі 29-31 грудня визначить переможця, який виступить на гала-концерті шоу «Х-фактор».

 

Як відомо, онлайн-конкурс вокалістів «Х-фактор Онлайн» проходить паралельно з телевізійним талант-шоу «Х-фактор» на СТБ з 2010 року.

 

Нагадаємо, що п'ятий сезон талант-шоу «Х-фактор» виходить на телеканалі СТБ з 23 серпня. У п'ятому сезоні проекту з'явилися нові судді - Іван Дорн і Ніно Катамадзе. Разом з ними членами журі проекту залишилися незмінні Ігор Кондратюк і Сергій Сосєдов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8219
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду