Нацрада призначила нових представників у Кіровоградській та Харківській областях

Нацрада призначила нових представників у Кіровоградській та Харківській областях

30 Жовтня 2014
5278

Нацрада призначила нових представників у Кіровоградській та Харківській областях

5278
Нацрада призначила нових представників у Кіровоградській та Харківській областях
Нацрада призначила нових представників у Кіровоградській та Харківській областях

30 жовтня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила строком на чотири роки Сергія Каракуліна представником у Кіровоградській області, а Євгена Маслова - у Харківській області.

 

Сергій Каракулін на момент призначення тимчасово не працював. Був начальником управління з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю Кіровоградської обласної державної адміністрації за часів президентства Віктора Ющенка, після зміни влади був головним редактором приватної обласної газети «Кіровоградська правда».

 

Євген Маслов теж на момент призначення тимчасово не працював. Він заслужений журналіст України, один з організаторів першої в Харкові недержавної телекомпанії «Ніка ТБ», працював головним редактором телеканалу «Місто», «Радіо Модерн», програми «Харківські новини», «Є така думка», газет «Вечерний Харьков», «Акцент плюс», «Слобода», інтернет-видання «Главное», викладав тележурналістику в Харківській державній академії культури.

 

На посаду представника Нацради в Кіровоградській області претендували троє осіб. За результатами іспитів і співбесід конкурсна комісія рекомендувала до призначення Сергія Каракуліна та Людмилу Солтик, яка наразі працює секретарем представника в Кіровоградській області. За результатами рейтингового голосування членів Нацради пан Каракулін набрав п'ять голосів членів Нацради, пані Солтик - два голоси.

 

На посаду представника Нацради в Харківській області претендували четверо осіб. За результатами іспитів і співбесід конкурсна комісія рекомендувала до призначення Євена Маслова та Ірину Панченко, яка наразі є провідним спеціалістом секретаріату представника в Харківській області. За результатами рейтингового голосування членів Нацради пан Маслов набрав п'ять голосів, пані Панченко - три голоси.

 

Голова Нацради Юрій Артеменко нагадав новопризначеним представника Нацради, що вони працюватимуть разом зі своїми конкурентами в конкурсі на цю посаду (Людмилою Солтик та Іриною Панченко. «Єдина вимога до вас - пам'ятати, що ви працюєте на розвиток телерадіопростору. Тому головне - чесність, відсутність корупції, з одного боку дружба з телерадіоорганізаціями, а з іншого - принциповість при проведенні перевірок», - сказав пан Артеменко.

 

Нагадаємо, що раніше представником Нацради в Кіровоградській області з 2001 по 2014 роки була Любов Бакаленко, яку в лютому 2014 року Президент України Віктор Янукович призначив членом Нацради, а в липні її звільнив Президент України Петро Порошенко.

 

Представником Нацради в Харківській області з 2002 по 2014 роки була Тетяна Долбня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5278
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду