До конкурсу на посаду директора Запорізької ОДТРК допущені сім претендентів

До конкурсу на посаду директора Запорізької ОДТРК допущені сім претендентів

15 Жовтня 2014
3350

До конкурсу на посаду директора Запорізької ОДТРК допущені сім претендентів

3350
До конкурсу на посаду директора Запорізької ОДТРК допущені сім претендентів
До конкурсу на посаду директора Запорізької ОДТРК допущені сім претендентів

13 жовтня у Державному комітеті телебачення і радіомовлення України відбулося перше засідання комісії з проведення конкурсного відбору на посаду генерального директора Запорізької ОДТРК. Про це повідомляє прес-служба Комітету.

 

Члени комісії познайомились з претендентами на посаду та розглянули подані документи. Загалом взяти участь у конкурсі виявили бажання дев'ять осіб.

 

Рішенням комісії до участі у другому етапі конкурсного відбору допущено екс-керівника Запорізької ОДТРК Олександра Коваленка, заступників генерального директора Запорізької ОДТРК В'ячеслава Саричева та Олександра Смокова. Також у конкурсі братимуть участь редактор ТОВ «Телерадіокомпанія «Соціальна країна» Сергій Тихонов, кореспондент служби новин на телеканалі Business Олена Голота, директор комунального підприємства «Бердянська міська телекомпанія «ТБ-Бердянськ» Бердянської міської ради» Вікторія Горбатко та директор творчо-виробничого об'єднання телевізійних та радіопрограм Донецької ОДТРК, вимушена переселенка Світлана Деркач. Найстаршому претенденту на посаду - 52 роки, наймолодшому 32.

 

Ще двом заявникам було відмовлено у подальшій участі у конкурсі у зв'язку із невідповідністю конкурсним вимогам, зокрема відсутністю досвіду роботи на керівних посадах у ЗМІ.

 

Учасникам конкурсу надані інформаційні матеріали щодо фактичного фінансово-економічного стану Запорізької ОДТРК для складання ними конкурсних пропозицій (програм діяльності телерадіоорганізації) на середньострокову перспективу.

 

Чергове засідання комісії, на якому будуть розглядатися конкурсні пропозиції учасників конкурсного відбору буде закритим і відбудеться 4 листопада.

 

Нагадаємо, Державний комітет телебачення і радіомовлення України не продовжив контракт з генеральним директором Запорізької обласної державної телерадіокомпанії (ОДТРК) Олександром Коваленко (на фото). Інформацію про відставку гендиректора  Запорізької ОДТРК «Детектор медіа» підтвердив особисто голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко.

 

Водночас колектив Запорізької ОДТРК заявив протест проти непродовження контракту Держкотелерадіо з генеральним директором компанії Олександром Коваленком.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3350
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду