До 10 жовтня – прийом заявок на стипендіальну програму «Радіо Свобода» для журналістів

6 Жовтня 2014
4633

До 10 жовтня – прийом заявок на стипендіальну програму «Радіо Свобода» для журналістів

4633
До 10 жовтня – прийом заявок на стипендіальну програму «Радіо Свобода» для журналістів

«Радіо Вільна Європа» / «Радіо Свобода» розпочинає прийом заявок для участі в регіональній стипендіальній програмі для журналістів.

 

Мета програми полягає в тому, щоб допомогти активним журналістам розвиватися у своїй професії задля утвердження цінностей плюралізму.

 

Учасниками можуть стати місцеві журналісти з України, Вірменії, Білорусі та Молдови.

 

Умови для журналістів з України

 

Київське бюро «Радіо Вільна Європа» / «Радіо Свобода» обере та залучить до свого редакційного робочого процесу на постійній основі одного кандидата для підготовки текстових і мультимедійних матеріалів. Кураторами учасника програми будуть досвідчені професіонали з команди «Радіо Вільна Європа» / «Радіо Свобода». Очікується, що програма допоможе учаснику поглибити  його/її журналістські знання, розвинути навички, створити контент, який відповідає інтересам суспільства, та познайомитися з принципами функціонування незалежних ЗМІ. Учасник програми зробить власний внесок у розвиток вільних ЗМІ в Україні.

 

Стипендіальна програма розрахована на вісім місяців. Вона розпочнеться орієнтовно 1 листопада 2014 року й включатиме тижневий візит до Праги, де розташований центральний офіс «Радіо Вільна Європа» / «Радіо Свобода».

 

Учасник програми отримуватиме щомісячну стипендію впродовж усіх восьми місяців, буде забезпечений робочим місцем у Київському бюро «Радіо Вільна Європа» / «Радіо Свобода». У разі потреби програма оплачуватиме житло в Києві. Проїзд та проживання під час візиту до Праги також оплачуватимуться.

 

Заповнені заявки приймаються до 10 жовтня включно на електронні адреси: balanovskayal@rferl.org, hokuvovaj@rferl.org.

 

Пакет документів має включати такі матеріали:

  1. Мотиваційний лист, в якому потрібно вказати причини, які спонукали заявника брати участь у програмі, описати коло журналістських інтересів та попередній досвід, що може бути важливим для участі в програмі, а також професійні цілі заявника по завершенні Програми.
  2. CV, в якому вказати особисті дані, досвід роботи, освіту й володіння мовами. (Знання англійської мови не вимагається).
  3. Зразки двох робіт, створених та опублікованих протягом останніх 12 місяців, включно з деталями про публікацію (дата, ЗМІ).

 

Крім того, із заявниками може зв'язатися представник «Радіо Вільна Європа» / «Радіо Свобода» для інтерв'ю - особисто, по телефону або по скайпу в рамках процесу подачі заявок.

 

Кандидати будуть поінформовані про результати відбору не пізніше ніж 15 жовтня.

 

Якщо виникнуть додаткові запитання, необхідно звертатися за такими адресами: balanovskayal@rferl.org, hokuvovaj@rferl.org.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4633
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду