До 23 вересня – реєстрація журналістів на воркшоп «Регенерація індустріальних споруд в Україні» у Львові

22 Вересня 2014
2584
22 Вересня 2014
10:41

До 23 вересня – реєстрація журналістів на воркшоп «Регенерація індустріальних споруд в Україні» у Львові

2584
До 23 вересня – реєстрація журналістів на воркшоп «Регенерація індустріальних споруд в Україні» у Львові

З 24 по 27 вересня у Львові відбудеться чотирьохденна подія, яка збере українських та міжнародних учасників для створення моделей зміни індустріальних споруд в Україні.

 

Журналістів запрошують висвітлити цю подію та потрапити на воркшоп «Регенерація індустріальних споруд в Україні». Для цього потрібно пройти коротку реєстрацію, яка триває з 9.00 22 вересня  по 19.00 23 вересня.

 

Необхідно подати такі дані: ім'я та прізвище, ЗМІ яке представляєте, контактний телефон та поштову скриньку. Дані треба надсилати на: info@culture.in.ua. Контакти: Володимир Закалюжний, тел.: +38 0936191795.

 

Воркшоп «Регенерація індустріальних споруд в Україні» відбудеться 24-27 вересня у Львові за участі представників ініціативних груп, які розпочали або планують розпочати створення проекту зміни постіндустріальної будівлі у своєму місті, а також іноземними та українськими експертами, які реалізували проекти культурних центрів в колишніх індустріальних будівлях. Відібрані учасники приїдуть з різних великих міст (загалом буде представлено 14 областей України), де працюють над проектами, пов'язаними із культурною, архітектурою, урбаністикою, мистецтвом та прагнуть втілити новий задум - надати нове актуальне значення постіндустріальній будівлі у міському просторі.

 

На воркшопі впродовж чотирьох днів працюватимуть фахівці з Варшави, Кракова, Дрездена, Ляйпцігу, а також з Києва та Донецька і Львова. Засновники та менеджери цих успішних проектів проведуть низку презентацій, візьмуть участь у відкритих дискусіях, а також поділяться досвідом з учасниками воркшопу впродовж декількаденної групової роботи над виробленням нових моделей регенерації постіндустріальних споруд. Практична частина передбачає пошук нових функційних програм культурних центрів, фінансових, юридичних та менеджерських рішень. На воркшопі буде можливість поспілкуватися зі справжніми інвесторами та експертами, компетентними щодо умов роботи в українському контексті, і, звісно, почути відгук про свій проект.

 

Мета воркшопу: розробити моделі регенерації індустріальних будівель, які можливо застосувати в українських умовах.  

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2584
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду