До 24 жовтня – подання робіт на Всеукраїнський фестиваль телерадіопрограм «Студентський МІКС-2014»

17 Вересня 2014
3233
17 Вересня 2014
13:39

До 24 жовтня – подання робіт на Всеукраїнський фестиваль телерадіопрограм «Студентський МІКС-2014»

3233
До 24 жовтня – подання робіт на Всеукраїнський фестиваль телерадіопрограм «Студентський МІКС-2014»

Інститут журналістики КНУ імені Тараса Шевченка спільно з  Державним комітетом телебачення і радіомовлення України, Сampus Radio Ukraine та Студент-TV оголошують прийом конкурсних робіт на Всеукраїнський фестиваль телерадіопрограм «Студентський МІКС-2014». Цьогоріч особливу увагу буде приділено  подіям в Україні протягом останнього півріччя та участі студентів у них. Про це повідомляє Оргкомітет фестивалю.

 

До участі у конкурсі запрошуються навчальні телерадіопрограми, підготовлені студентами вітчизняних шкіл журналістики та українськими ВНЗ, а також студентські відео й аудіо онлайн-проекти. Змагання відбудуться у трьох номінаціях відповідно для теле- й радіопрограм -  «Інформаційна програма», «Журналістське розслідування», «Розважальна програма».

 

«Цей рік особливий для України й українських студентів, тому ми передусім чекаємо на конкурс роботи про студентські протести й Майдан, про ті події, які відбуваються на сході України, про тих студентів, які вимушені були з відомих причин поміняти місця навчання, - сказала Ганна Ренська, головний редактор медіаплатформи Сampus Radio Ukraine/Студент-TV. - Ми чудово розуміємо, що в східних ВНЗ України протягом довгого часу не відбувалося занять, однак студенти все одно фіксували на камеру й мікрофон події, розміщували їх онлайн, ділилися ними з друзями у соціальних мережах. Саме це і є контентом цьогорічного фестивалю. Знаємо, що ми, студенти, живемо в єдиній країні, і всі разом багато що можемо змінити».

 

В день фестивалю відбудеться також тренінг «Особливості онлайн-репортажу», який проведе керівник Українсько-Польської РадіоШколи, медіатренер Роман Заяць.

 

Конкурсні роботи оргкомітет фестивалю чекає до 24 жовтня. Фінал фестивалю відбудеться 14 листопада в Києві, в Інституті журналістики. Всі роботи, які надійдуть на фестиваль, будуть запропоновані громадськості онлайн. Умови участі в фестивалі на медіаплатформі http://campusradio.univ.kiev.ua/.

 

Переможці в кожній із номінацій отримають призи - 3G планшети. Проект і призовий фонд фестивалю підтриманий Фондом розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

 

Щодо участі в фестивалі та тренінгу треба контактувати з Ганною Ренською,магістром Інституту журналістики, головним редактором медіаплатформи Campus Radio Ukraine/ Студент-TV: тел.: +38095-6951080. E-Mail: swann@bigmir.net.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3233
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду