Мустафа Найєм назвав Олега Ляшка «проектом Льовочкіна» в студії «Свободи слова» на ICTV

Мустафа Найєм назвав Олега Ляшка «проектом Льовочкіна» в студії «Свободи слова» на ICTV

19 Серпня 2014
9526

Мустафа Найєм назвав Олега Ляшка «проектом Льовочкіна» в студії «Свободи слова» на ICTV

9526
Мустафа Найєм назвав Олега Ляшка «проектом Льовочкіна» в студії «Свободи слова» на ICTV
Мустафа Найєм назвав Олега Ляшка «проектом Льовочкіна» в студії «Свободи слова» на ICTV

Журналіст інтернет-проекту «Громадське TБ» Мустафа Найєм висловив думку, що народний депутат, лідер Радикальної партії Олег Ляшко знаходиться під особистою протекцією екс-голови Адміністрації президента часів Віктора Януковича Сергія Льовочкіна. Про це журналіст заявив вчора, під час ефіру програми «Свобода слова» на ICTV, яку веде Андрій Куликов.

 

Мустафа Найєм зробив свою заяву після повідомлення Олега Ляшка про те, що всі обвинувачення на його адресу пов'язані із майбутніми парламентськими виборами. «Вони (опоненти Олега Ляшка - прим. ТК) хочуть, щоб я взяв до списків Радикальної партії представників олігархів, тому й називають мене "проектом Льовочкіна". В своєму матеріалі Мустафа в черговий раз пише, що я проект Льовочкіна. Наведіть хоч один факт на доказ цього. ... У списках Радикальної партії не буде жодного олігарха, жодного сина міністра чи чиновника», - заявив нардеп у своїй промові. Крім того Олег Ляшко повторив вже відомі звинувачення на адресу очільника Дніпропетровщини  Ігоря Коломойського.

 

У відповідь на це журналіст «Громадське TБ» назвав Олега Ляшка «проектом Льовочкіна». «Громадськість обрала вас народним депутатом. Але багато людей в нашій політиці тримають вас за бидло. Те, що зараз відбувається на ваших очах (жителів України - прим. ТК) - це олігархічний конфлікт. Я знаю, що ця людина - проект Льовочкіна, знаю, де готується його реклама та хто є його спонсором», - сказав Мустафа Найєм.

 

Журналіст також заявив, що під час перебування в зоні АТО «не зустрічав жодної людини, яка б бачила батальйони Олега Ляшка». Після цього Мустафа Найєм залишив студію «Свободи слова».

 

Після того, як журналіст пішов, лідер Радикальної партії назвав ці заяви Мустафи Найєма безпідставними та такими, що не містять фактичних підтверджень.

 

Пізніше на своїй сторінці в Facebook Мустафа Найєм написав, що шкодує про рішення піти зі студії. «У мене є алібі. Андрій Куликов и всі команда програми знали, що я прийшов лише на блок, присвячений Правому сектору, і мені потрібно було піти раніше. Я б так і зробив, якби не фарс Олега Ляшка, який чомусь вирішив згадати моє ім'я в своєму виступі», - написав журналіст «Громадського ТБ».

 

Нагадаємо, ефір програми «Свобода слова» на ICTV 18 серпня був присвячений обговоренню загрози зовнішнього вторгнення на територію України, відсутності відповіді на заклики України про допомогу з боку ЄС та НАТО та загострення конфліктів між вітчизняними політиками.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9526
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду