МВС розслідує, чи підлеглі Королевської крали гроші за фальшиве розміщення реклами в кіровоградській  газеті

МВС розслідує, чи підлеглі Королевської крали гроші за фальшиве розміщення реклами в кіровоградській газеті

14 Серпня 2014
3655

МВС розслідує, чи підлеглі Королевської крали гроші за фальшиве розміщення реклами в кіровоградській газеті

3655
МВС розслідує, чи підлеглі Королевської крали гроші за фальшиве розміщення реклами в кіровоградській  газеті
МВС розслідує, чи підлеглі Королевської крали гроші за фальшиве розміщення реклами в кіровоградській  газеті

Головне слідче управління МВС проводить досудове розслідування за фактом відмивання коштів співробітниками Мінсоцполітики часів керівництва Наталії Королевської шляхом розміщення матеріалів про діяльність підконтрольних міністерству відомств у ЗМІ. Про це на своїй сторінці у Facebook написала редактор кіровоградського обласного видання «Нова газета» Інна Тільнова.

 

Вона повідомила, що, за даними МВС, підлеглі пані Королевської в 2013 році нібито розміщували у «Новій газеті» матеріали і платили за це виданню. 

 

«Отримала листа від старшого слідчого Головного слідчого управління МВС з вимогою надіслати їм деякі примірники «Нової газети» за 2013 рік. Після шаленого переляку, паніки, а потім уже і аналізу виявилося, що нині відбувається досудове розслідування за фактом відмивання коштів співробітниками Мінсоцполітики часів Королевської. Як виявилося, вони нібито публікували в «НГ» статті на умовах договору і платили за це гроші», - написала пані Тільнова на своїй сторінці в соцмережі.

 

За її повідомленням, подібна інформація надходить до неї вперше, і видання «Нова газета» не укладало жодних договорів та не публікувало подібну інформацію. «Як виявилося, у слідчого на руках є «Нова газета» з цими статтями! Звичайна «Нова газета». З цими статтями. От тільки в нашому архіві і в ПДФ-архівах цих статей немає, а в слідчого - є»,- зазначила головред видання.

 

За припущенням Інни Тільнової, які вона висловила «Детектор медіа», співробітники Мінсоцполітики надрукували власне видання з аналогічною назвою, аби створити видимість роботи. «У нас є всі відомості з бухгалтерії, які підтверджують нашу непричетність до даного інциденту. Гадаю, ми виступаємо лише як свідки у цій справі. Особисто я стикаюся з такою ситуацією вперше, і утримаюся від коментарів до діалогу зі слідчим», - повідомила пані Тільнова.

 

Наразі «Детектор медіа» звернулась у прес-службу МВС України за коментарем.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3655
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду