Анна Панова стала ведучою програми «События» на «Україні»

Анна Панова стала ведучою програми «События» на «Україні»

23 Червня 2014
15785

Анна Панова стала ведучою програми «События» на «Україні»

15785
Анна Панова стала ведучою програми «События» на «Україні»
Анна Панова стала ведучою програми «События» на «Україні»

Із сьогоднішнього дня, 23 червня, новою ведучою денних і вечірніх випусків інформаційної програми «События» на каналі «Україна» стала екс-ведуча «Новин» каналу «Інтер» Анна Панова. Про це повідомила прес-служба «України», підтвердивши інформацію, оприлюднену наприкінці травня сайтом «Дуся».

 

Анна Панова вестиме денні та вечірні випуски «Событий» з понеділка по субботу о 15:00 та о 19:00 по черзі з Оленою Кот. «Команда каналу «Україна» - дуже професійні люди, котрі постійно розвивають інформаційне мовлення. І для мене честь приєднатися до колективу «Событий». Ми разом будемо працювати над амбітним завданням - посиленням позицій програми серед лідерів новинного телеринку», - прокоментувала ведуча свій прихід на канал «Україна».

 

Анна Панова закінчила Національний університет «Києво-Могилянська академія» за спеціальністю «політологія», а також Інститут журналістики Київського національного університету ім. Т.Шевченка. Кар'єру в медіагалузі вона почала у 2002 році. Пройшла шлях від репортера до головного редактора та ведучої на регіональному телеканалі в Черкасах. Пізніше працювала на загальнонаціональних каналах, зокрема парламентським кореспондентом та ведучою новин на каналі «Інтер». Інформаційна політика «Інтера» із січня 2014-го набула відверто маніпулятивного характеру, що викликало реакцію незгоди як на самому каналі, так і в колег. Зокрема, зауваження з приводу висвітлення подій на майдані були й до Анни Панової. З 31 березня, після зміни керівництва «Національних інформаційних систем», що виробляють інформаційно-аналітичні програми для «Інтера», вона перестала бути ведучою новин. А наприкінці травня «Дусі» стало відомо про можливий перехід пані Панової на «Україну».

 

З приходом Анни Панової в складі ведучих інформаційних програм на каналі «Україна» відбулися зміни. Ранкові випуски «Событий» о 7:00 і 9:00 ведуть по черзі Олександр Мозговий і Марина Кухар, денні і вечірні о 15:00 і 19:00 - по черзі Олена Кот та Анна Панова. Підсумки доби, що минула, з понеділка по п'ятницю в програмі «События дня» відтепер о 23:00 підбиває Ольга Грицик, а Олег Панюта аналізує події тижня в інформаційно-аналітичному тижневику «События недели» щонеділі о 19:00.

 

У новому графіку ведучих новин каналу «Україна» відсутній Євген Міхін, який раніше вів програми «События» і «События недели» й ім'я якого «Детектор медіа» занесла на Дошку ганьби брехливих журналістів за маніпуляції та перекручування при висвітленні подій на Майдані і в східних регіонах. «Детектор медіа» наразі уточнює в прес-службі каналу, чому пан Міхін більше не вестиме новини і чи залишиться він на каналі «Україна».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15785
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду