Настю Станко пообіцяли повернути в Україну ввечері

14 Червня 2014
3756

Настю Станко пообіцяли повернути в Україну ввечері

3756
Настю Станко пообіцяли повернути в Україну ввечері

Журналістку «Громадського телебачення» Анастасію Станко, яку 14 чернвя  затримали російські прикордонники в українському селі Мілове Луганської області, пообіцяли відпустити в Україну сьогодні ввечері. Про це пані Станко повідомила своїм колегам телефоном.

 

Також затримана журналістка стигла зазначити, що зараз вона знаходиться на території Російської Федерації.

 

«О 15.15 Настя вийшла на зв'язок. Каже, що наразі вона на російському боці кордону. Увечері її мають передати українським прикордонникам», - повідомляють колеги пані Станко на сайті «Громадського телебачення. 

 

Нагадаємо, 14 червня, Анастасію Станко близько 12.30 затримали російські прикордонники в українському селі Мілове Луганської області, що на кордоннні з Російською Федерацією. Журналістка готувала включення в прямий ефір.

 

Віце-прем'єр Віталій Ярема телефоном повідомив «Громадському ТБ», що українські прикордонники знають про затримання журналістки і працюють над вирішенням проблеми.   

 

«Детектор медіа» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3756
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду