У Сумах кореспондентці «Данкора» в День журналіста спалили авто

У Сумах кореспондентці «Данкора» в День журналіста спалили авто

8 Червня 2014
4766

У Сумах кореспондентці «Данкора» в День журналіста спалили авто

4766
У Сумах кореспондентці «Данкора» в День журналіста спалили авто
У Сумах кореспондентці «Данкора» в День журналіста спалили авто
У Сумах у ніч із 6 на 7 червня під час святкування Дня журналіста кореспондентці інтернет-видання «Данкор» Олені Адаменко спалили авто. Про це повідомляється на сайті видання
 
Автомобіль Renault Twingo спалахнув під під'їздом, де мешкає журналістка.
 
«Близько 4-ї ранку спрацювала сигналізація, - розповіла пані Адаменко. - Чоловік прокинувся, пішов глянути. Побачив, що машина палає, викликав пожежників. Ті приїхали, загасили авто, що згоріло практично дотла. Під заднім правим колесом знайшли понівечену пластикову пляшку, мабуть, із запальною сумішшю».
 
 
 
На місце події виїхала оперативно-слідча група, начальник УМВС України в Сумській області Анатолій Річкаль, а також журналісти.
 
За словами пана Річкаля, версія про випадковий займанні не розглядається  - з огляду на знайдену пляшку, підпал у День, коли журналісти відзначають свято й специфіку тематики статей пані Адаменко. Як з`ясувала «Детектор медіа», журналістка пише на гострі соціальні теми.
 
«Даний факт міліція зареєструвала і проводить перевірку. Правоохоронці звертаються до всіх небайдужих громадян, які володіють інформацією, що може допомогти слідству, повідомити за телефоном 102. Анонімність гарантується. Хід слідства перебуває на особистому контролі начальника УМВС області», - повідомляється на сайті УМВС України в Сумській області. 
 
Редакція інтернет-видання «Данкор» оголосила винагороду за інформацію щодо підпалу. Очевидців чи людям, яким відомо про подробиці інциденту, просять звертатися за телефоном 38099 938-27-82.
 
«Детектор медіа» звернулася по коментарі до Олени Адаменко.
 
«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4766
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду