«Українська правда» впровадила нові правила використання матеріалів

«Українська правда» впровадила нові правила використання матеріалів

3 Червня 2014
3176

«Українська правда» впровадила нові правила використання матеріалів

3176
«Українська правда» впровадила нові правила використання матеріалів
«Українська правда» впровадила нові правила використання матеріалів

Керівництвом інтернет-холдингу «Українська правда» впроваджено нові правила використання матеріалів сайтів «Українська правда», «ТаблоID», «Чемпіон», «Українська правда. Життя», «Українська правда. Київ», «Українська правда. Блоги», «Економічна правда» й «Історична правда». Про це йдеться у повідомленні холдингу.

 

Згідно з цими правилами, інтернет-виданням дозволяється безкоштовно використовувати інформацію зазначених сайтів за умови гіперпосилання та згадки першоджерела не нижче другого абзацу.

 

Для друкованих видань передрук матеріалів інтернет-холдингу дозволяється на гонорарній основі та лише за письмової згоди редактора.

 

Для електронних ЗМІ дозволяється використовувати інформацію, розміщену на сайтах холдингу за умови усного посилання на першоджерело.

 

Забороняється будь-яке комерційне використання інформації, відтворення текстів чи їх фрагментів з метою комерційної реалізації права доступу до цієї інформації.

 

У разі порушення будь-якого пункту цих правил, «Українська правда» залишає за собою право захищати свої права та інтереси шляхом подачі скарг до правоохоронних органів та позовних заяв до судових органів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3176
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
3617 дн. тому
А якщо, припустимо, йдеться про публіцистичну чи аналітичну публікацію якогось автора в інтернет-виданні. І по змісту тексту автор не може послатися на цитату УП не нижче другого абзацу, бо ця цитата з УП йому потрібна в шостому чи сьомому абзаці. То що, вже не можна?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду