З ТВі звільнились два випускових редактори та дві ведучих

З ТВі звільнились два випускових редактори та дві ведучих

2 Червня 2014
6157

З ТВі звільнились два випускових редактори та дві ведучих

6157
З ТВі звільнились два випускових редактори та дві ведучих
З ТВі звільнились два випускових редактори та дві ведучих

З телеканалу ТВі звільнились ведучі Юлія Куценко, Катерина Полякова та випускові редактори Віктор Деренюк та Вікторія Світлова. Цю інформацію у коментарі «Детектор медіа» підтвердила пані Світлова особисто.

 

Вікторія Світлова розповіла, що причиною її звільнення стало велике навантаження на колектив та затримки з виплатою заробітної плати.

 

«У п'ятницю (30 травня - ТК) у мене був останній робочий день. Причина мого звільнення полягає у тому, що мене та інших співробітників не влаштовує новий графік роботи та підвищення навантаження на кожного працівника і, зокрема, на випускових редакторів, а також несвоєчасна виплата заробітної плати», - розповідає редактор.  

 

Пані Світлова розповіла, що на каналі з червня планується запустити дев'ять випусків новин  на день замість шести. Як зазначила редактор, розширення інформаційного мовлення планувалось зробити, не збільшуючи кількість журналістів та редакторів.  «Я не була згодна з таким кроком, оскільки влітку не дуже багато подій, і канали взагалі трохи скорочують інформаційне мовлення», - обурюється пані Світлова.

 

Також колишня співробітниця ТВі додала, що канал поки не погасив свою заборгованість перед журналістами.

 

«Детектор медіа» звернулась до ТВі з інформаційним запитом щодо причин такої ротації кадрів, проте у прес-службі відповіли цитатою гендиректора каналу Ольга Манько: «Ми не коментуємо "Детектор медіа"».

 

Нагадаємо, раніше керівник служби новин телеканалу ТВі, ведучий програми «Сьогодні про головне» Єгор Чечеринда заявив «Детектор медіа», що з 26 травня офіційно не працює на каналі. Серед причин звільнення журналіст назвав кілька: фінансові проблеми каналу, неможливість досягти згоди з керівництвом каналу щодо творчих питань та питань керівництва колективом новин. Пізніше з каналу звільнився журналіст та співведучий Віталій Маргалик. Пан Магалик зауважив, що останнім часом новинами на каналі фактивно завідував Ігор Колесник, якого  ніби то призначили другим співредактором.

 

«Детектор медіа» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6157
Читайте також
10.09.2018 13:17
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
9 283
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду