З ТВі пішов журналіст Віталій Маргалик

З ТВі пішов журналіст Віталій Маргалик

29 Травня 2014
6178

З ТВі пішов журналіст Віталій Маргалик

6178
З ТВі пішов журналіст Віталій Маргалик
З ТВі пішов журналіст Віталій Маргалик

З каналу ТВі звільнився журналіст та співведучий Віталій Маргалик. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

 

Журналіст припинив свою співпрацю з каналом ще  6 травня. «Я довго мовчав про своє звільнення. Але дізнавшись про те, що мої колеги масово залишають канал, а також через те, що глядачі досі пишуть мені на ФБ з проханням допомогти, вирішив написати, що з 6-го травня на ТВІ більше не працюю», - написав Віталій Маргалик.

 

За його словами основною причиною для звільнення стала складна фінансова ситуація на каналі та розбіжності з новим керівництвом. «Відтак хочу подякувати нашому чудовому колективу, з яким пощастило рік попрацювати, а також усім глядачам, хто дивився мої матеріали, хто підходив зі словами вдячності на Майдані. Впевнений, ми ще неодноразово побачимося, але вже на іншому каналі», - сподівається журналіст.

 

Нагадаємо, раніше керівник служби новин телеканалу ТВі, ведучий програми «Сьогодні про головне» Єгор Чечеринда заявив «Детектор медіа», що з 26 травня офіційно не працює на каналі. Серед причин звільнення журналіст назвав кілька: фінансові проблеми каналу, неможливість досягти згоди з керівництвом каналу щодо творчих питань та питань керівництва колективом новин.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6178
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
я!
3628 дн. тому
Виталик, давай на чистоту! Ты не сам ушел, а тебя уволили. Если , как ты говоришь, у тебя были "розбіжності з новим керівництвом", то чего ты плакал, как девочка и не хотел уходить? когда "розбіжності", уходят гордо и молча, а не цепляются в штанину. Или у тебя были "розбіжності", когда ты ну очень просился в кадр вести новости вместо Будь? Совести вообще хватает давать такие берхливые комментарии?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду