До 10 червня – подача заявок для участі у конкурсі «Єдина Україна» Фонду розвитку українських ЗМІ від посольства США

До 10 червня – подача заявок для участі у конкурсі «Єдина Україна» Фонду розвитку українських ЗМІ від посольства США

28 Травня 2014
3398

До 10 червня – подача заявок для участі у конкурсі «Єдина Україна» Фонду розвитку українських ЗМІ від посольства США

3398
До 10 червня – подача заявок для участі у конкурсі «Єдина Україна» Фонду розвитку українських ЗМІ від посольства США
До 10 червня – подача заявок для участі у конкурсі «Єдина Україна» Фонду розвитку українських ЗМІ від посольства США

Фонд розвитку ЗМІ Посольства США запрошує незалежні засоби масової інформації та українські громадські організації, що займаються медійними питаннями взяти участь у конкурсі проектів, які будуть сприяти поліпшенню співпраці, зв'язків та і обміну інформацією між різними регіонами України «Єдина Україна».  

 

Кінцевий термін подачі заявок: не пізніше 11.00 10 червня.

 

Мета цього конкурсу - покращити взаєморозуміння та зв'язки, посилити або започаткувати нові механізми співпраці та обміну інформацією між регіональними медіа, медійними групами та активістами, а також реалізувати спільні проекти та заходи.

 

Організації, які виконуватимуть проекти,сприятимуть встановленню міжрегіонального діалогу на місцевому та національному рівнях.

 

Для досягнення довгострокових результатів цієї ініціативи медіа та неурядові організації заохочуються до створення сталих партнерств. Кожна організація повинна мати чіткий план міжрегіональної співпраці і партнерську організацію в іншому регіоні України.

 

Вимоги конкурсу:

- Гранти надаються виключно українським неурядовим організаціям, українським ЗМІ та медіаорганізаціям, зареєстрованим у відповідності до українського законодавства.

- Діяльність в рамках проектів повинна відбуватись лише на території України.

- Організації заохочуються до пошуку джерел співфінансування від інших донорів, або пропонувати інші види розподілу витрат (праця волонтерів, приміщення, обладнання, тощо).

- Неурядові організації та їхні працівники не можуть представляти політичні партії, бути призначеними або обраними на державні посади. Державні та партійні видання не можуть претендувати на отримання гранту.

 

Проекти можуть включати, але не обмежуються наступним и напрямками:

 

Професійні обміни між працівниками ЗМІ: ТВ, радіо та електронні медіа, друковані видання.

 

Організація професійного обміну та стажувань для журналістів і студентів факультетів журналістики в засобах масової інформації, включно з електронними виданнями.

 

Створення та підсилення співпраці і нетворкінгу між студентами, журналістами, які включатимуть міжрегіональні студентські обміни та партнерські студентські проекти.

 

Створення ефективних та довгострокових партнерств між неурядовими організаціями та ЗМІ для співпраці у таких напрямках, як прозорість уряду, права людини, гендерна рівність, боротьба з корупцією, запобігання торгівлі людьми.

 

Розробка і трансляція телевізійних і радіопрограм і з соціально важливих питань, таких як національна єдність, свобода преси, права людини, боротьба з корупцією, прозорість уряду.

 

Термін проектів може бути різним, залежно від програми, але не має перевищувати 12 місяців. Середній бюджет проекту має складати 7000-15000 доларів США. Переможці конкурсу будуть оголошені в червні 2014 року.

 

Максимальна сума на отримання гранту не перевищуватиме 24,000 доларів США.

 

Надсилати проекти потрібно з позначкою: на конкурс «Єдина Україна» в електронному вигляді за адресою KyivMDF@state.gov.  

 

Аплікаційні форми з інструкцією знаходяться тут.

 

Заявки, отримані до 1 червня, матимуть переваги при розгляді.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3398
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду