Український кризовий медіа-центр і Центр розвитку суспільства висунули до Нацради Тетяну Попову

Український кризовий медіа-центр і Центр розвитку суспільства висунули до Нацради Тетяну Попову

19 Травня 2014
3913

Український кризовий медіа-центр і Центр розвитку суспільства висунули до Нацради Тетяну Попову

3913
Український кризовий медіа-центр і Центр розвитку суспільства висунули до Нацради Тетяну Попову
Український кризовий медіа-центр і Центр розвитку суспільства висунули до Нацради Тетяну Попову

Український кризовий медіацентр і громадська організація «Центр розвитку суспільства» висунули в кандидати на посаду члена Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Тетяну Попову, керівного партнера рекламної групи МЕХ, керівника медійного агентства Media Expert. Про це «Детектор медіа» повідомили в агенції Media Expert.

 

Суб'єктом висування пані Попової є лише ВГО «Центр розвитку суспільства», оскільки Український кризовий медіацентр не має статусу всеукраїнського об'єднання громадян у галузі діяльності ЗМІ.

 

Тетяна Попова має 20-річний досвід роботи в галузі комунікацій, багато років була членом Всеукраїнської рекламної коаліції, у 2010 році була нагороджена премією «Слід у рекламі». Також вона є членом МАМІ, Українського кризового медіацентру та ВГО «Центр розвитку суспільства».

 

«На жаль, за останні роки Нацрада потрапила в полон політичних баталій і монополістів, тим самим втративши довіру медійної спільноти. Ми повинні бути на стороні стандартів якісної журналістики, не допускати обману і будь-яких маніпуляцій свідомістю громадян. Наша мета - змусити систему Нацради працювати на благо України та її громадян», - йдеться в повідомленні Media Expert.

 

Media Expert надавав допомогу Нацраді в проведенні кампанії із заборони мовлення російських телеканалів на території України, робив аналіз «правдивості російських телеканалів», надавав рейтинги і частки телеперегляду по регіонах російських новин і передавав свої дані іншим членам Українського кризового медіацентру та до РНБО, після чого було ініційовано подання до суду клопотання щодо тимчасової заборони каналів, яке суд задовольнив.

 

Media Expert проводив для Нацради моніторинг новинних ЗМІ на предмет сепаратистських сюжетів, а також бере активну участь у реалізації соціальних кампанії на тему єдності України та мобілізації електорату до виборів.

 

За цю роботу пані Попова має подяку від Нацради:

 

 

«У подальшому ми маємо намір продовжувати нашу діяльність, і саме тому для нас важливо мати нашого представника в Національній раді», - пояснюють в агенції Media Expert.

 

Нагадаємо, що загалом на чотири вакантні посади членів Нацради за квотою парламенту претендують 18 кандидатів. Комітет з питань свободи слова та інформації розгляне подані кандидатури і зробить свої рекомендації на засіданні 21 травня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3913
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду