У Рівному під час віча напали на журналістку каналу «Інтер»

У Рівному під час віча напали на журналістку каналу «Інтер»

19 Травня 2014
3911

У Рівному під час віча напали на журналістку каналу «Інтер»

3911
У Рівному під час віча напали на журналістку каналу «Інтер»
У Рівному під час віча напали на журналістку каналу «Інтер»

18 травня у м. Рівному під час народного віча щодо призначення начальником УМВС України в Рівненській області Миколи Щирука невідома жінка напала на кореспондента телеканалу «Інтер» в Рівненській області Інну Білецьку. Про це повідомляє сайт IA ZIK.

 

Під час віче, за інформацією ZIK, виникали непоодинокі конфлікти між противниками Миколи Щирука та його прихильниками. Останні  піднялися на подіум поблизу пам'ятника Тарасу Шевченку. Журналісти почали знімати, що не сподобалося прихильникам Миколи Щирука. Невідома жінка підійшла до кореспондента телеканалу «Інтер» Інни Білецької та вдарила її по руці в той час, як вона знімала подію на телефон.

 

Після того як телефон випав, і журналістка припинила зйомку мітингульвальники з криками «Напад на журналіста» кинулися на прихильників Миколи Щирука. В конфлікт втрутилась міліція.

 

 

Прихильники Миколи Щирука стали стіною, аби захистити нападницю на журналістку «Інтера» та заявили, що «тільки через свої трупи» віддадуть її правоохоронцям. Міліціонери спробували скласти протокол, але захисники нападниці оточили її кільцем і вивели з майдану.

 

«Детектор медіа»

Фото - Петро Хромик

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3911
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду