14 травня – подання заявок на 8-му сесію Школи європейських студій (EU Study Days)

14 травня – подання заявок на 8-му сесію Школи європейських студій (EU Study Days)

29 Квітня 2014
4126

14 травня – подання заявок на 8-му сесію Школи європейських студій (EU Study Days)

4126
14 травня – подання заявок на 8-му сесію Школи європейських студій (EU Study Days)
14 травня – подання заявок на 8-му сесію Школи європейських студій (EU Study Days)

Представництво Європейського Союзу в Україні у співпраці з Українським освітнім центром реформ оголошують про набір учасників на 8-му сесію Школи європейських студій в Україні (EU Study Days in Ukraine).

 

Восьма сесія відбудеться з 28 травня по 1 червня в Харкові та буде орієнтована на учасників із східних регіонів України. Школа дасть можливість українським студентам та випускникам ВНЗ:

- дізнатися більше про Європейський Союз від найкращих європейських та українських фахівців;

- глибоко вивчити основні питання відносин між Україною та Європейським Союзом в усіх ключових сферах (політика, безпека, економіка, енергетика, право, цінності, візові питання, перспективи майбутньої Угоди про асоціацію тощо);

- дістати можливість спілкування з представниками інституцій Євросоюзу та його держав-членів, а також з провідними експертами й науковцями;

- створити мережу активних освічених молодих людей, що підтримують європейську інтеграцію України.

 

Участь можуть взяти студенти (останні курси) та випускники українських ВНЗ (які закінчили університет не більше, ніж три роки тому) із самого Харкова, а також із Чернігівської, Сумської, Полтавської, Харківської, Луганської, Донецької та Дніпропетровської областей (цільові област і 8-ї сесії).

 

Пріоритет буде надаватися студентам та випускникам, що здобули (здобувають) освіту за спеціальностями: міжнародні відносини, європейські студії, право, політологія, економіка, фінанси, бізнес, соціологія, журналістика, історія, культурологія, філософія, філологія.

 

Для подання заявки на участь в EU Study Days потрібно заповнити онлайн-анкету за цим посиланням.

 

Кінцева дата подання заявок - 14 травня, 23.00.

 

Для участі у сесії буде відібрано 40 осіб із цільового регіону. Відбір учасників відбуватиметься на основі поданої заявки та за такими критеріями: а) освітній рівень студента чи випускника, б) представлення якнайбіл ьшої кількості регіонів, в) володіння англійською мовою.

 

EU Study Days (Школа європейських студій в Україні) дає можливість українським студентам та випускникам ВНЗ дізнатися більше про Європейський Союз та стосунки між ЄС та Україною від ключових експертів у цій сфері.

 

Участь у Школі є безкоштовною для відібраних студентів. Організатори оплачують проїзд, проживання та харчування учасників з інших міст.

 

Робочі мови Школи - українська та англійська. Знання англійської мови (вміння говорити та читати англійською, а також розуміти усне мовлення) є обов'язковим для участі у Школі.

 

У 2013 році в Києві вже відбулися чотири перші сесії EU Study Days. Сесії пройшли в березні, квітні, травні та червні 2013 року. В жовтні у Дніпропетровську відбулася п'ята сесія EU Study Days, у листопаді пройшла шоста сесія Школи у Львові, а у квітні відбулась сьома сесія EU Study Days в Одесі.

 

Більше інформації про Школу, інформацію про минулі сесії та відео і конспекти деяких лекцій ви знайдете на сайті Школи (www.eustudydays.com) чи на її сторінці в мережах Facebook та Vkontakte.

 

Контактна особа: Ірина Мовчан, Український освітній центр реформ, imovchan@cure.org.ua.

 

Більше інформації можна дізнатися у координаційної групи проекту: e-mail: eustudydays@gmail.com, тел.: 097 321 47 30. Або на сайті школи: www.eustudydays.comчи на її сторінці в мережах Facebook та Vkontakte.

 

Проект здійснюється в рамках інформаційн ої програми Представництва Європейського Союзу в Україні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4126
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду