Марина Остапенко знову стала керівником прес-центру СБУ

Марина Остапенко знову стала керівником прес-центру СБУ

6 Березня 2014
15781

Марина Остапенко знову стала керівником прес-центру СБУ

15781
Марина Остапенко знову стала керівником прес-центру СБУ
Марина Остапенко знову стала керівником прес-центру СБУ

Марина Остапенко, яка була першим і незмінним прес-секретарем Служби безпеки України з липня 2001 до січня 2013 року (вперше в історії України посада прес-секретаря голови СБУ була створена влітку 2001 року), знову стала керівником прес-центру цього відомства. Цю інформацію вона підтвердила «Детектор медіа» особисто.

 

На своїй сторінці у Facebook вона написала: «Від сьогодні я знову керівник прес-центру СБУ. Чесно кажучи, думала вже ніколи не повернусь на службу. Вільно дихати і вільно діяти - це, мабуть, найкращий стан для людини (вільно думати погони мені ніколи не заважали :)) Проте сьогодні не можу стояти осторонь, коли таке діється у державі. І я вдячна Валентину Наливайченку, що він надав мені можливість докласти і своїх скромних зусиль до спільної справи - захищати суверенітет України, її територіальну цілісність, протидіяти корупції, будувати Нову Українську Державу. Я вже працювала з паном Валентином. То були найкращі часи, коли діяльність спецслужби нарешті стала зрозумілою людям, прозорою, відкритою. Може, іноді й занадто, за що нас справедливо критикували. Але дурень той, хто не вчиться на своїх помилках. Упевнена, що і сьогодні забезпечення прав людини, повага до її гідності будуть наріжним каменем діяльності оновленої Служби. Принаймні - це позиція Наливайченка. Тут багато ще треба чистити. Занадто багато багна накопичилось за останні роки. Але все вийде, принаймні, я хочу в це вірити. І докладу всіх зусиль для того, щоб СБУ знову почали довіряти. Якщо не вийде, знову напишу рапорт про звільнення. Досвід вже маю :))».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15781
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду