В’ячеслава Веремія ховатимуть завтра, 21 лютого

В’ячеслава Веремія ховатимуть завтра, 21 лютого

20 Лютого 2014
5530

В’ячеслава Веремія ховатимуть завтра, 21 лютого

5530
В’ячеслава Веремія ховатимуть завтра, 21 лютого
В’ячеслава Веремія ховатимуть завтра, 21 лютого

Похорон убитого в ніч на 19 лютого журналіста газети «Вести» В'ячеслава Веремія відбудеться завтра, 21 лютого. Про це «Детектор медіа» повідомили колишні колеги загиблого.

 

Прощання відбудеться о 10:30 у морзі на вулиці Петра Запорожця, 26. Далі поховальна процесія поїде на вулицю Каштанову, 14-Б. Після цього - на Лісовий цвинтар.

 

«Детектор медіа» висловлює свої співчуття рідним, друзям і колегам В'ячеслава Веремія.

 

Нагадаємо, кореспондент відділу «Київ» газети «Вести» В'ячеслав Веремій помер зранку 19 лютого в київській лікарні швидкої допомоги від втрати крові та поранень, несумісних із життям. На пана Веремія напали молодики спортивної статури (так звані «тітушки»), які вистрілили в нього та побили його коллегу-айтішника й водія таксі, на автомобілі якого медійники їхали з роботи.

 

22 лютого В'ячеславу Веремію виповнилося б 33 роки. У нього залишилися дружина і маленький син. Родина журналіста потребує допомоги.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5530
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду