Продовжено прийом робіт на III Всеукраїнський журналістський конкурс «Здоровим бути вигідно!»

10 Лютого 2014
4960

Продовжено прийом робіт на III Всеукраїнський журналістський конкурс «Здоровим бути вигідно!»

4960
Продовжено прийом робіт на III Всеукраїнський журналістський конкурс «Здоровим бути вигідно!»

У зв'язку із ситуацією в державі оргкомітет конкурсу «Здоровим бути вигідно!», за погодженням із журі конкурсу, вирішив продовжити прийом робіт та відповідно перенести церемонію нагородження переможців. Остання дата відправлення робіт ще визначається. Про це повідомляє оргкомітет.

 

Нагадуємо, до участі в конкурсі запрошуються журналісти всіх видів ЗМІ, незалежно від регіону розповсюдження. Конкурсні роботи мають спонукати людей до активного способу життя, занять фізичними вправами та спортом, здорового харчування, відмови від шкідливих звичок тощо.

 

Гран-прі конкурсу складає 10000 грн. Призери конкурсу в чотирьох категоріях (друковані ЗМІ, інтернет-ЗМІ, телекомпанії, радіокомпанії) отримають: І премія - 5000 грн, ІІ премія - 4000 грн, ІІІ премія - 3000 грн. Окрема номінація «Спеціальна тема» конкурсу - «Медичне страхування» під патронатом Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров'я. I премія - 5000 грн, ІІ премія - 4000 грн, ІІІ премія - 3000 грн. Участь беруть матеріали всіх видів ЗМІ, у фокусі яких тема медичного страхування (роз'яснення вигоди громадян від запровадження соціального медичного страхування, вивчення доцільності переходу до обов'язкового медичного страхування в Україні, аналіз перспектив та аргументація на користь медичного страхування, міжнародний досвід).

 

У разі необхідності оргкомітет надасть консультативну підтримку журналістам, які  матимуть бажання підготувати матеріал для конкурсу допоможе з експертами, героями тощо).

 

Конкурсні роботи за критеріями журналістської майстерності та з точки зору найбільш аргументованої мотивації до здорового способу життя оцінюватимуть: стронгмен, володар титулу «Найсильніша людина світу» Василь Вірастюк, перший заступник міністра молоді та спорту України Сергій Глущенко, директор Школи охорони здоров'я Національного університету «Києво-Могилянська академія» Ірена Грига, Національний спеціаліст з питань неінфекційних захворювань Бюро ВООЗ в Україні Наталія Король, відповідальний секретар Київського осередку НСЖУ Алла Малієнко, олімпійська чемпіонка з вільної боротьби Ірина Мерлені, директор Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка Володимир Різун, олімпійський призер, чемпіон світу з плавання Денис Силантьєв, заступник міністра охорони здоров'я Олександр Толстанов, головний позаштатний офтальмолог МОЗ України, голова Асоціації дитячих офтальмологів України Сергій Риков. Очолює журі конкурсу голова Українського фонду «Здоров'я» Володимир Дудка.

 

Анкету учасника конкурсу можна заповнити на сайті фонду. Конкурсні роботи слід надсилати за адресою вул. Антоновича, 172, офіс 1314, ВГО «Український фонд «Здоров'я» або електронною поштою на адресу konkurs@healthfund.com.ua.

 

Партнер конкурсу, компанія «Нова пошта», надає свої послуги для учасників безкоштовно. Форма заявки на безоплатну доставку учасникам надсилатиметься після заповнення анкети.

 

Організатор конкурсу - Український фонд «Здоров'я»; офіційна підтримка: Бюро ВООЗ в Україні, Міністерство охорони здоров'я України, Національна спілка журналістів України; сприяння - Журналістський фонд України; інформаційний партнер - Національна телекомпанія України.

 

Більш детальна інформація про конкурс на сайті Українського фонду «Здоров'я»www.healthfund.com.ua.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4960
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду