Київміськрада знову хоче виселити кінотеатр «Жовтень» - колектив збирає підписи

Київміськрада знову хоче виселити кінотеатр «Жовтень» - колектив збирає підписи

6 Лютого 2014
4846

Київміськрада знову хоче виселити кінотеатр «Жовтень» - колектив збирає підписи

4846
Київміськрада знову хоче виселити кінотеатр «Жовтень» - колектив збирає підписи
Київміськрада знову хоче виселити кінотеатр «Жовтень» - колектив збирає підписи

Київська міська рада подала позов до суду щодо виселення ТОВ «Кіноман» з приміщення кінотеатру «Жовтень». Про це йдеться на сайті кінотеатру.

 

Київська міська рада звернулася до Господарського суду Києва з позовом про виселення ТОВ «Кіноман» 4 грудня 2013 року. Інтереси влади представляє перший заступник прокурора Подільського району Києва. Позов ініціював міський Департамент комунальної власності.

 

Розгляд справи у суді призначено на 18 лютого.

 

ТОВ «Кіноман» є правонаступником комунального підприємства-кінотеатру та власником торгової марки «Жовтень», і забезпечує сьогодні організаційну діяльність кінотеатру.

 

Київміськрада неодноразово пропонувала ТОВ «Кіноман» залишити приміщення кінотеатру «Жовтень».  У жовтні 2013 року понад 500 глядачів «Жовтня» та гостей кінофестивалю «Молодість» звернулися до голови Київської міської держадміністрації з проханням не допустити виселення ТОВ «Кіноман» та позитивно вирішити спірні питання навколо кінотеатру.

 

Колектив кінотеатру вважає, що у Київської міської ради «були і є всі можливості, щоб вирішити питання щодо приміщення «Жовтня» у позасудовому порядку».

 

Представники «Жовтня» запрошують киян підписати звернення до заступника київського міського голови, секретаря Київської міської ради Галини Гереги. Звернення спрямоване на те, щоб заборонити виселення ТОВ «Кіноман» із приміщення кінотеатру «Жовтень» та схвалити відповідний договір оренди. Підписати текст можна у фойє кінотеатру «Жовтень» із 11.00 до 22.00.

 

Аби Київміськрада провела відкрите засідання щодо приміщення «Жовтня», за статтею 12 Закону територіальних громад Києва, колектив кінотеатру має зібрати тисячу підписів.

 

17 лютого адміністрація «Жовтня» планує провести прес-конференцію, про яку повідомить додатково.

 

«Детектор медіа»

Фото - https://www.facebook.com/zhovten

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4846
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду