Уночі спалили машину режисера СТБ і піар-директора каналу «24»

Уночі спалили машину режисера СТБ і піар-директора каналу «24»

30 Січня 2014
8579

Уночі спалили машину режисера СТБ і піар-директора каналу «24»

8579
Уночі спалили машину режисера СТБ і піар-директора каналу «24»
Уночі спалили машину режисера СТБ і піар-директора каналу «24»

Уночі 30 січня на вулиці Виборзькій у Києві (район Шулявки) згорів автомобіль режисера проекту «Зважені та щасливі» на СТБ Андрія Хархаліса та його дружини, піар-директора каналу «24» Олени Філь - Skoda Fabia 2008 року випуску, що мала львівські номери «ВС». Про це Олена Філь написала на своїй сторінці у Facebook, підтвердивши інформацію «Детектор медіа».

 

За припущенням пані Філь, це був підпал. «Коли спрацювала сигналізація о пів на третю ночі і я визирнули у вікно, побачила, що палає знизу спереду - біля шини з боку пасажира. Коли чоловік за лічені хвилини вискочив надвір, палав уже весь передок - вогонь дуже швидко поширювався», - розповіла «Детектор медіа» пані Філь.

 

О 2:39 пані Філь викликала пожежників, їй повідомили, що за вказаною адресою вже виїхали. Однак пожежна машина так і не приїхала.

 

Автомобіль гасив Андрій Харахаліс із допомогою сусідів та охоронців сусіднього офісного центру.

 

Зі слів пані Філь, найімовірніше, машина не підлягає відновленню. «Передок - це просто скелет», - пояснила вона.

 

 

 

 

Міліція приїхала приблизно за 15 хвилин, оформила заяву. Приблизно за годину, зі слів власниці авто, приїхали МНС-ники на легковику - перевірити, чи немає загрози вибуху. «З їхніх слів я зрозуміла, що це не перший виклик за ніч. Десь неподалік згоріла машина з тернопільськими номерами та машина, що брала участь в Автомайдані», - розповіла пані Філь.

 

Олена Філь наголошує, що її машина не брала участі в Автомайдані. «Ми навіть ніколи не їздили на майдан на машині - їздили на метро», - додала вона.

 

Вона припускає, що авто підпалили, тому що воно мало львівські номери. «Поруч стояли інші машини з київськими номерами - жодна не постраждала», - сказала власниця.

 

За інформацією ГУ МВС України в місті Києві, протягом ночі 30 січня по спецлінії 102 з різних районів Києва надійшло 17 повідомлень про пожежу автомобілів. «Попередньо встановлено, що з 17 автомобілів лише 4 мали реєстрацію різних регіонів України, на інших - державні знаки Києва. Всі потерпілі, фактичні власники автівок - місцеві мешканці», - заявили в міліції.

 

Наразі за кожним фактом пожежі міліцією Києва відкрито кримінальне провадження за ст. 194 КК України: «Умисне знищення або пошкодження майна». Проводиться досудове слідство. Причини пожеж встановлюються.

 

«Детектор медіа»

 

Фото, відео - Олени Філь

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8579
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду