Друзі Ігоря Слісаренка запровадили журналістську премію його імені

Друзі Ігоря Слісаренка запровадили журналістську премію його імені

29 Січня 2014
4297

Друзі Ігоря Слісаренка запровадили журналістську премію його імені

4297
Друзі Ігоря Слісаренка запровадили журналістську премію його імені
Друзі Ігоря Слісаренка запровадили журналістську премію його імені

У Києві вшанували пам'ять журналіста-міжнародника Ігоря Слісаренка, який передчасно пішов з життя 20 грудня 2013 року. На вечір пам'яті зібралися, крім рідних, журналісти, громадські діячі, політологи, представники посольств, зокрема, посол Сирії в Україні доктор Саїд Акіль. Про це «Детектор медіа» повідомили організатори вечора пам'яті.

 

Зі слів організаторів, на базі заснованого Медіаклубу імені Ігоря Слісаренка створюється благодійний фонд його імені. «Поки медіаклуб існує на пожертви, адже процедура створення фонду вимагає чимало часу», - розповіла співзасновник проекту журналістка Оксана Шкода.

 

Також розробляється портал з робочою назвою «Блог-пост об'єктивної журналістики», що має стартувати найближчим часом.

 

Наразі засновано журналістську премію імені Ігоря Слісаренка. Вона вручатиметься в трьох номінаціях: геополітика, найкраще журналістське розслідування в галузі внутрішньої політики і найкраще актуальне/ексклюзивне інтерв'ю. Переможців визначатиме журі в складі політолога Дмитра Видріна, сестри Ігоря Олени Слісаренко і журналіста Володимира Скачка.

 

Перші премії в розмірі 10 тисяч гривень лауреати отримають 12 квітня - у день народження Ігоря Слісаренка. На конкурс можна висилати посилання на свої опубліковані роботи за адресою: press.smersh@gmail.com.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4297
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду