Херсонський журналіст вимагає від Партії регіонів назвати ім`я чоловіка, який напав на його камеру (+ВІДЕО)

25 Січня 2014
9232

Херсонський журналіст вимагає від Партії регіонів назвати ім`я чоловіка, який напав на його камеру (+ВІДЕО)

9232
Херсонський журналіст вимагає від Партії регіонів назвати ім`я чоловіка, який напав на його камеру (+ВІДЕО)

24 січня у Херсоні невідомий чоловік перешкоджав знімати журналісту інтернет-видання «Херсонские вести» Євгену Приходьку, повідомляє сайт Інституту масової інформації.

 

Як розповів кореспондент,він проводив фото і відеозйомку під Херсонською обласною державною адміністрацією, де зібралися прихильники Партії регіонів та прихильники євроінтеграції. Розпочалася дискусія, в якій сторони конфлікту називали один одного «вбивцями».

 


 

«Раптом на "лінію фронту" виходить невідомий чоловік. Починає питати у журналістів: "А, взагалі, ви журналісти? У вас є документи, акредитація...". Після цих слів невідомий активіст вдарив по об'єктиву. На щастя, техніка не постраждала», - написав пан Приходько.

 

 

 

 

Чоловік почав вимагати журналістське посвідчення, відмовляючись при цьому представлятися.

Після того, коли до місця інциденту підбігло ще більше журналістів, він пішов.

 

«До слова, перед початком акції він будував шеренги мітингувальників і мило спілкувався з вищим ешелоном Партії регіонів. Я припускаю, що ця людина має пряме відношення до Херсонської обласної організації Партії регіонів. Тому я звертаюся до Партії регіонів розібратися в інциденті і назвати ім'я і прізвище "дебошира", а також зобов'язати його вибачитися», - зазначив Євген Приходько.

 

«Детектор медіа»

Фото, відео - http://imi.org.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9232
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду