Двох операторів Spilno.TV поранено, одного затримала міліція

20 Січня 2014
7505

Двох операторів Spilno.TV поранено, одного затримала міліція

7505
Двох операторів Spilno.TV поранено, одного затримала міліція

Два оператори Spilno.TV отримали поранення під час зйомок на Європейській площі і вулиці Грушевського у Києві. Ще одного затримала міліція. Про це повіомляється на сторінці інтернет-каналу у Facebook.

 

За цією інформацією, внаслідок вибуху гранати отримавспіробітник, якого на Spilno.TV називають Ант. Раніше, як повідомляла «Детектор медіа», осколками поранено координатора істрімера каналу Галину Садомцеву.

 

Ще одного оператора Spilno.TV, Володимира Карагяура, затримала міліція. Його доправили до Дніпровського РУВС Києва. Представники каналу просять юристів про допомогу.

 

Нагадаємо, поблизу  стадіону «Динамо» в око та руку поранено кореспондента газети «Вести»  Вячеслава Веремія.

 

Сутички між протестувальниками та правоохоронцями в центрі Києва розпочалися після того, як радикально налаштовані мітингувальники вирішили прорватися через кордон міліції до Верховної Ради. Д оступ громадян до урядового кварталу обмежено більше місяця. Зокрема, перекрита вантажівками та автобусами вулиця Грушевського та вулиця Інститутська.

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7505
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду