«Інтер» не продовжив контракт із «Савік Шустер студією»? (ОНОВЛЕНО)

28 Грудня 2013
6797

«Інтер» не продовжив контракт із «Савік Шустер студією»? (ОНОВЛЕНО)

6797
«Інтер» не продовжив контракт із «Савік Шустер студією»? (ОНОВЛЕНО)

«Савік Шустер студія» офіційно звільнила практично всіх своїх співробітників. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив журналіст і телеведучий Мустафа Найєм.

 

«Роботу втратили всі журналісти редакції, оператори, звукорежисери і продюсери. Контракти були розірвані за згодою сторін з 30 грудня 2013 року в зв'язку з відмовою телеканалу "Інтер" продовжувати контракт зі студією на наступний рік. Всім звільненим запропоновано шукати нову роботу», - розповів пан Найєм.

 

За інформацією журналіста, на даний момент робочі місця все зберігаются головним режисером студії, співробітниками бухгалтерії та службою охорони.

 

Напередодні телеведучий Савік Шустер заявив у коментарі «Детектор медіа», що не володіє інформацією про закриття його програми «Шустер live» на «Інтері» у наступному році.

 

За інформацією джерел «Детектор медіа», Савік Шустер залишається на «Інтері», але формат шоу буде змінено. Чи виходитиме програма в прямому ефірі - наразі під питанням.

 

«Детектор медіа» звернеться по коментарі до представників «Савік Шустер студії». Голова правління «Інтера» Єгор Бенкендорф повідомив ТК, що готовий буде надати коментарі не раніше понеділка.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6797
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду