Тетяна Чорновол у важкому стані в реанімації

Тетяна Чорновол у важкому стані в реанімації

25 Грудня 2013
6231

Тетяна Чорновол у важкому стані в реанімації

6231
Тетяна Чорновол у важкому стані в реанімації
Тетяна Чорновол у важкому стані в реанімації

Побита журналістка і громадська активістка Тетяна Чорновол перебуває в реанімації у важкому стані. Про це в ефірі «Громадського ТБ» повідомив народний депутат Сергій Пашинський, даючи інтерв'ю поблизу лікарні «Борис».

 

У Тетяни кілька переломів. «У кращому випадку їй будуть потрібні три операції», - повідомив пан Пашинський.

 

«Це не хуліганство, це замах на вбивство», - наголосив депутат.

 

За його словами, за Тетяною Чорновіл, яка всі ці дні перебувала на євромайдані, постійно стежили. «Це ціла бандитська операція, яка неможлива без технічної підтримки спеціальними органами», - заявив пан Пашинський.

 

Сергій Пашинський їде до Генеральної прокуратури України. Там голова фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк передаватиме докази та інформацію про нападників, які зібрали представники опозиції.

 

Зокрема, зберігся запис відеореєстратора з машини Тетяни, на якому зафіксовано номер машини нападників, про що у Facebook повідомив опозиціонер Анатолій Гриценко. Запис вивчали в штабі Євомайдану. «Попередньо: нападників було троє, марка і номер машини зафіксовані, номер такий у базі даних є... Думаю, генерал Віталій Ярема як професіонал карного розшуку розбереться швидко, принаймні швидше міліції», - написав пан Гриценко.

 

Нагадаємо, в ніч на 25 грудня на бориспільській трасі невідомі жорстоко побили журналістку і громадську активістку Тетяну Чорновол після того, як її переслідували на машині та вдарили машину кілька разів кузовом. За фактом побиття міліція відкрила кримінальне провадження за статтею «Хуліганство».

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6231
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду