Розпочате кримінальне провадження щодо нападу на Юрія Кота

Розпочате кримінальне провадження щодо нападу на Юрія Кота

16 Грудня 2013
5410

Розпочате кримінальне провадження щодо нападу на Юрія Кота

5410
Розпочате кримінальне провадження щодо нападу на Юрія Кота
Розпочате кримінальне провадження щодо нападу на Юрія Кота

За фактом побиття ведучого та продюсера Юрія Кота слідчий відділ Шевченківського районного управління міліції Києва розпочав кримінальне провадження за статтею 125 КК України «Умисне легке тілесне ушкодження». Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в місті Києві.

 

Як повідомляють правоохоронці, 15 грудня близько 18.30  вечора до чергової частини ГУ МВС України в місті Києві від оператора «Швидкої допомоги» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Златоустівській побили чоловіка. За викликом було направлено слідчо-оперативну групу Шевченківського райуправління міліції.

 

На місці події працівники міліції встановили, що потерпілий - місцевий мешканець, який близько 18.20  вечора поставив автомобіль на паркування та попрямував додому. Коли чоловік проходив повз один з будинків на вулиці Златоустівський, до нього підійшов невідомий та попросив цигарку. В той момент, коли чоловік опустив руку в кишеню, зловмисник почав його бити, спочатку руками, а потім, коли потерпілий впав,- ногами. «Швидка допомога» доставила потерпілого до лікарні.

 

Наразі слідчий відділ направив потерпілого на судово-медичну експертизу, за результатами якої, можливо, відбудуться зміни у кваліфікації кримінального правопорушення. Слідство триває.

 

Міліція закликає громадян, які можуть повідомити корисну інформацію щодо інциденту, телефонувати до міліції за номером «102».

 

Нагадаємо, Юрій Кот був ведучим Антимайдану 15 грудня у Києві. За повідомленнями друзів, напад був пов'язаний з його політичною позицією, і побиття супроводжувалося словами «Езжай к своим донецким».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5410
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Злой
3805 дн. тому
Я Чего-то пропустил? Или все журналисты уже планируют голодовку и акции полусИдячие под ГПУ по этому поводу. Когда побили журналистку с продажного 5 канала, так и было. Хочеться посмотреть на эту солидарность.
віктор-2
3805 дн. тому
а що він був чорний котенок
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду