На київському євромайдані працює IT-намет

15 Грудня 2013
3981

На київському євромайдані працює IT-намет

3981
На київському євромайдані працює IT-намет

Окрім прес-центру, журнаілсти та блогери під час перебування на київському євромайдані можуть скористатися IT-наметом.

 

Як повідомляється на сторінці проекту у Facebook, його створено  IT-спільнотою України на підтримку мирних акцій протесту.

 

Автором ідеї є Юрій Чайка, який днями опублікував у Facebook повідомлення з пропозицією встановити такий ІТ-намет, пише «Українська правда». Ініціативу підтримали кілька приватних інвесторів і представників інвестфондів. Вони самі бачать цей проект як майданчик для обміну ідеями та зустрічей, зазначив пан Чайка.

 

Окрім доступу до інтернету, тут  можна отримати технічні консультації - щодо налагодження мобільних пристроїв, підключення до ітернету тощо. Також пропонується скористатися комп’ютером з доступом до інтернету.  Очікується, що В IT-наметі будуть працювати 10 сучасних планшетів з підтримкою 3G.

 

 


 

 

Також учасники проекту шукають волонтерів для IT-підтримки потреб євромайдану.

 

Нагадаємо, цілодобовий прес-центр діє у «Штабі національного спротиву», що знаходиться в Будинку профспілок (Київ, Майдан Незалежності, 2).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3981
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду