В Ужгороді журналісти провели акцію на підтримку побитих на євромайдані в Києві колег

13 Грудня 2013
3432

В Ужгороді журналісти провели акцію на підтримку побитих на євромайдані в Києві колег

3432
В Ужгороді журналісти провели акцію на підтримку побитих на євромайдані в Києві колег

Закарпатські журналісти провели 13 грудня акцію на підтримку побитих під час висвітлення євромайдану в Києві колег. Про це повідомила у Facebook журналіст Оксана Штефаньо.

 

Опівдні вони вишикувалися на пішохідному мосту в центрі Ужгорода, тримаючи в руках фото побитих у Києві колег. У такий спосіб закарпатські журналісти висловили свою підтримку.

 

 

 




Нагадаємо, понад 50 журналістів зазнали побиття і переслідувань під час висвітлень євромайданів. Більшість із них постраждали, висвітлюючи 1 грудня сутички на вулиці Банковій у Києві. З-поміж іншого, журналістів били бійці спецпідрозділу МВС «Беркут». Більшість постраждалих представників ЗМІ свідчать, що спецпризначенці не реагували на посвідчення журналістів та інші знаки маркування преси.

 

Прокуратура Києва проводить розслідування за зверненнями представників мас-медіа щодо подій 1 грудня на вулиці Банковій, коли під час штурму Адміністрації президента постраждали представники ЗМІ.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3432
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду