Савік Шустер назвав чутками інформацію про те, що він залишає «Інтер»

Савік Шустер назвав чутками інформацію про те, що він залишає «Інтер»

9 Грудня 2013
12317

Савік Шустер назвав чутками інформацію про те, що він залишає «Інтер»

12317
Савік Шустер назвав чутками інформацію про те, що він залишає «Інтер»
Савік Шустер назвав чутками інформацію про те, що він залишає «Інтер»

Ведучий суспільно-політичного ток-шоу «Шустер live» Савік Шустер назвав чутками інформацію про те, що він нібито на початку 2014 року залишить телеканал «Інтер». Про це він сказав у коментарі kommersant.ua.

 

«Ця інформація некоректна. Це чутки, поки що чутки», - сказав пан Шустер. «Ви ж самі бачите, яка ситуація в країні, тут неясно, що буде завтра, що вже тут казати про мою подальшу роботу на телеканалі», - додав він.

 

Раніше газета «Вести» з посиланням на джерело в телевізійних колах повідомила про те, що програма «Шустер live» залишає телеканал «Інтер» з нового року.

 

Зі слів джерела, новина про припинення виходу буде оголошена співробітникам програми вже найближчим часом. «Поки невідомо, чи залишиться Савік працювати в Україні, перейшовши на інший канал, чи просто поїде з нашої країни», - сказало джерело.

 

Нагадаємо, 29 листопада ефір «Шустер live» на телеканалі «Інтер» було перервано після появи у студії представників опозиції. Тоді, за словами присутнього на ефірі журналіста Мустафи Найєма, при виключених камерах Савік Шустер заявив, що це, ймовірно, його останній ефір на телеканалі. Пізніше ефір «Шустер live» відновили, а Савік Шустер повідомив, що стався технічний збій.

 

За інформацією джерел ТК, ефір було перервано на прохання Павла Єлізарова - акціонера «Савік Шустер студії», коли між охороною, представниками Партії регіонів та представниками опозиції почалася бійка. Ефір, начебто, було відновлено після особистого втручання одного з акціонерів «Інтера» Сергія Льовочкіна.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12317
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду