11 грудня - круглий стіл «Свобода мирних зібрань та репресії під час Євромайдану: висновки громадськості»

5 Грудня 2013
4937

11 грудня - круглий стіл «Свобода мирних зібрань та репресії під час Євромайдану: висновки громадськості»

4937
11 грудня - круглий стіл «Свобода мирних зібрань та репресії під час Євромайдану: висновки громадськості»

В рамках Всеукраїнської ініціативи «За мирний протест!» ВГО «Інститут Республіка» 11 грудня проводить круглий стіл на тему «Свобода мирних зібрань та репресії під час Євромайдану: висновки громадськості». До участі запрошені представники профільних державних структур, депутати, громадські активісти та експерти, міжнародні діячі та представники посольств, журналісти.

 

Захід відбудеться з 10.00 до 14.00 за адресою: Київ, вул. Інститутська, 4, готель «Україна», конференц-зал

 

На круглому столі будуть розглянуті наступні питання: репресії під час Європейського майдану в Україні, аналіз порушень свободи зібрань в Києві та регіонах, історія законодавчого врегулювання свободи мирних зібрань в Україні, міжнародний досвід унормування свободи зібрань, рішення Європейського суду з прав людини «Вєрєнцов проти України», «Шмушкович проти України», сучасний стан реформування законодавства щодо свободи мирних зібрань в Україні, ситуація зі свободою зібрань в регіонах України.

 

Будуть також розглядатися питання діяльності робочої групи щодо реформування законодавства щодо свободи мирних зібрань.

 

Про своє рішення щодо участі потрібно повідомити за єл.адресою Oleksandra.Skyba@gmail.com  або за тел.: 097-394-32-15, Олександра, 098-048-89-47, Юлія.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4937
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду