Ефір «Шустер live» перервали після появи у студії лідерів опозиції (+ВІДЕО)

Ефір «Шустер live» перервали після появи у студії лідерів опозиції (+ВІДЕО)

29 Листопада 2013
14102
29 Листопада 2013
21:23

Ефір «Шустер live» перервали після появи у студії лідерів опозиції (+ВІДЕО)

14102
Коли випуск поновили, Савік Шустер повідомив, що стався технічний збій
Ефір «Шустер live» перервали після появи у студії лідерів опозиції (+ВІДЕО)
Ефір «Шустер live» перервали після появи у студії лідерів опозиції (+ВІДЕО)

Випуск «Шустер live» на телеканалі «Інтер» зупинили після появи у студії представників опозиції. Про подробиці інциденту на своїй сторінці у Facebook розповів відомий журналіст, оглядач «Української правди» Мустафа Найєм, який був запрошений на ток-шоу.

  

«Почалося. Прямий ефір "Шустер live" перервали показом російського серіалу. Це сталося, коли в студії з'явилися лідери опозиції Арсеній ЯценюкВіталій Кличко таОлег Тягнибок. Вже при виключених камерах Савік Шустер заявив, що це, ймовірно, його останній ефір на телеканалі», - зазначив журналіст.

 

 

Тему сьогоднішнього випуску ток-шоу проанонсовано не було. Згодом на сайті «Савік Шустер Студії» з`явилася інформація з одного речення: «Життя після Вільнюса. Розчарування Європи і пауза України».

 

На початку програми Савік Шустер нагадав про побиття на київському євромайдані журналістів «Громадського телебачення».  Далі він повідомив, що після рекламної паузи надасть слово Мустафі Найєму. Однак після реклами замість «Шустер live» в ефірі «Інтера» почали транслювати серіал «Пасічник».

 

Пізніше ефір «Шустер live» відновили, а Савік Шустер повідомив, що стався технічний збій. 

 

Прес-служба фракції УДАР повідомляє, що лідерів опозиції охорона каналу не пускала у студію, хоча ті отримали запрошення на ефір. «Лідера фракції "УДАР" Віталія Кличка та інших лідерів опозиційних сил не пустили на ефір до Савіка Шустера. Ведучий програми попередньо запросив їх на ефір, проте охорона намагалася не пустити опозиціонерів в студію», - ідеться на сайті УДАРу. 

 

За даними фракції, опозиціонерам сказали, що в першій частині програми виступатимуть представники Партії регіонів  і розповідатимуть про євроінтеграцію, а потім запросять їх. «Коли розпочалася рекламна пауза, охорона каналу повідомила, що до студії заходити не можна. Врешті-решт опозиціонери таки змогли потрапити до студії. В цей час на каналі тривала рекламна пауза. Депутати від Партії регіонів, присутні в студії, виступали проти того, щоби в програмі брали участь лідери опозиційних сил. І фактично блокували трансляцію політичного шоу», - зазначає прес-служба УДАРу.

 

За іноформацією джерел ТК, ефір  каналом було перервано на прохання пана Павла Єлізарова – акціонера «Савік Шустер Студії», коли між охороною, представниками Партії регіонів та представниками опозиції почалася бійка.

 

Бійка розпочалася через те, що на вимогу депутатів-регіоналів, учасників програми, Єлізаров надав наказ охороні не впускати до студії опозиціонерів, доки там виступає віце-прем'єр Олександр Вілкул.  

 

Ефір, начебто, було відновлено після особистого втручання одного з акціонерів «Інтера» Сергія Льовочкіна.  

 

Водночас джерела ZN.UA повідомляють, що видалити зі студії лідерів опозиції вимагали власники телеканалу.

 

Депутат з фракції «Батьківщина» Анатолій Гриценко припускає, що недопуск опозиції в ефір загальнонаціонального каналу міг бути викликаний тим, що «Янукович злякався, що вони будуть закликати людей на Всенародне віче в неділю, 1 грудня», пише ZN.UA.

 

«Страх власного народу - в цьому бачу головний мотив. Все це відбувається на очах посла Польщі в Україні. Він тут в студії», - сказав пан Гриценко.

 

«Детектор медіа» сподівається отримати коментар Савіка Шустера і представників телеканалу «Інтер».

  

«Детектор медіа» 

Фото - http://podrobnosti.ua

Відео - http://hromadske.tv

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14102
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду