ТВі закликає президента, уряд і ВР зробити все для підписання угоди з ЄС

22 Листопада 2013
1154
22 Листопада 2013
17:50

ТВі закликає президента, уряд і ВР зробити все для підписання угоди з ЄС

1154
ТВі закликає президента, уряд і ВР зробити все для підписання угоди з ЄС

Колектив каналу ТВі вимагає від Президента, Кабінету міністрів та депутатів Верховної Ради зробити все можливе для підписання угоди про асоціацію між Україною та ЄС на Саміті «Східного партнерства», який відбудеться 28-29 листопада 2013 року у Вільнюсі. Про це йдеться у заяві каналу.

 

Також ТВі звертається до очільників Європейського Союзу, представників Єврокомісії в Україні, послів країн-членів Євросоюзу, з проханням сприяти якнайшвидшому підписанню угоди.

 

«Доля Європейської асоціації України не може залежати від долі чи волі однієї людини. Це - спільний вибір 46-мільйонної країни», - наголошує канал ТВі.

 

Подаємо текст заяви каналу:

 

«Заява колективу телеканалу ТВі

 

Відчуваючи власну відповідальність за долю своєї країни та українського народу, спираючись на вікову історію українського державотворення, дбаючи про забезпечення прав і свобод кожної людини та гідних умов життя усіх громадян, творчий колектив телеканалу ТВі заявляє про підтримку євроінтеграційних прагнень України та виступає за підписання угоди про асоціацію між Україною та ЄС на Саміті «Східного партнерства», який відбудеться 28-29 листопада 2013 року у Вільнюсі.

 

Вважаємо ухвалення цієї угоди фундаментальним документом, який юридично оформить європейський статус України та її громадян. Документом, який відкриє для українців світ нових можливостей, нової якості життя, світ нових соціальних стандартів. Адже зближення з Європейським Союзом, визнання його цінностей та пріоритетів  - наш світоглядний вибір.

 

Українці споконвіку були європейцями. В силу різних історичних обставин протягом понад 350 років ми були відірвані він своєї Європейської Батьківщини. Але тепер - час повертатися додому.  До нашого Європейського дому. Адже ми - європейці українського походження. Повертатися додому ментально, ціннісно, повертатися заради нашого спільного блага, заради блага та майбутнього наших дітей.

 

Колектив телеканалу ТВі звертається до Президента України, Українського Уряду, депутатів Верховної Ради незалежно від їхньої фракційної та ідеологічної приналежності, з вимогою зробити все можливе для підписання угоди про асоціацію між Україною та ЄС на Саміті «Східного партнерства», який відбудеться 28-29 листопада 2013 року у Вільнюсі.

 

Звертаємося до очільників Європейського Союзу, представників Єврокомісії в Україні, послів країн-членів Євросоюзу, з проханням сприяти якнайшвидшому підписанню Угоди про асоціацію з Україною.

Доля Європейської асоціації України не може залежати від долі чи волі однієї людини. Це - спільний вибір 46-мільйонної країни. Реалізуймо його разом!

 

Колектив телеканалу ТВі».

 

 Нагадаємо,  увечері 21 листопада  понад півсотні київських журналістів взяли участь у акції на підтримку євроінтеграції на Майдані Незалежності у Києві.  Сьогодні, 22 листопада, київські журналісти  мають намір також зібратись на Майдані.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1154
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду