Ларрі Кінг повертається на радіо

Ларрі Кінг повертається на радіо

10 Листопада 2013
5465
10 Листопада 2013
10:43

Ларрі Кінг повертається на радіо

5465
після 60-ти роботи на телебаченні
Ларрі Кінг повертається на радіо
Ларрі Кінг повертається на радіо

Відомий тележурналіст Ларррі Кінг розпочинає співпрацю з медіагрупою Cumulus, повідомляє Associated Press. Роботу на радіо він залишив 60 років тому.

 

Починаючи з 11-го листопада, коли в США відзначають День ветеранів, ведучий повертається в ефір. Він зачитуватиме хвилинні випуски новин. Транслюватимуться вони в ефірі 50-ти радіостанцій Cumulus. Подкасти з додатковими аудіоматеріалами викладатимуться на сайті Ларрі Кінга.

 

Ларрі Кінг став знаменитим завдяки вечірньому ток-шоу Larry King Live, що виходило на CNN з 1985 по 2010 роки. Ток-шоу потрапило до Книги рекордів Гіннесса як найтриваліше з незмінним ведучим, а Ларрі Кінг неодноразово отримував телевізійні нагороди.

 

За свою кар'єру Ларрі Кінг провів 60 тис. інтерв'ю. Останній випуск Larry King Live вийшов 16 грудня 2010 року. Остаточно журналіст залишив CNN цього року (у 2011 році він був ведучим чотирьох спецпроектів на каналі).

 

Наприкінці листопада 2011 року Ларрі Кінг приїздив до Києва в якості консультанта канадської компанії Black Iron, що розпочала проект з виробництва залізорудних відкатишів в Україні та оформлювала дозвіл на будівництво нового підприємства. У Києві він узяв інтерв'ю в прем'єр-міністра Миколи Азарова, яке згодом показав Перший національний.

 

Як писала «Детектор медіа», нині Ларі Кінг веде нове ток-шоу на інтернет-каналі Ora.tv, аналогічне його авторському проекту на CNN. 

 

19 листопада легенді американського телебачення виповниться 80.

 

«Детектор медіа»

Фото - Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5465
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду