До 10 листопада – реєстрація на медіасемінар для журналістів «Діабет – час діяти разом»

5 Листопада 2013
4493
5 Листопада 2013
11:32

До 10 листопада – реєстрація на медіасемінар для журналістів «Діабет – час діяти разом»

4493
До 10 листопада – реєстрація на медіасемінар для журналістів «Діабет – час діяти разом»

18 листопада в Києві відбудеться медіасемінар для журналістів «Діабет - час діяти разом», що спільно організовується та проводиться з Представництвом данської фармацевтичної компанії «Ново Нордіск» в Україні та за особистої участі Надзвичайного і Повноважного Посла Королівства Данія в Україні пані Мерете Юль.

 

Щорічно 14 листопада проводиться Всесвітній день боротьби з цукровим діабетом. В рамках проведення Всесвітнього дня боротьби з цукровим діабетом Посольство Данії в Україні та Представництво компанії «Ново Нордіск» в Україні та Молдові організовують низку заходів, щоб привернути увагу населення України до цієї проблеми, та докладає численних зусиль для донесення інформації про здоровий спосіб життя, збалансоване харчування та інші методи профілактики цукрового діабету до пересічних громадян нашої країни. Цукровий діабет є серйозною медично-соціальною проблемою ХХІ сторіччя, і сьогодні в світі цей діагноз має понад 366 млн. людей, а це означає, що захворюваність на цукровий діабет набула ознак пандемії. Кожні 7 секунд від діабету та його ускладнень помирає 1 людина.

 

Враховуючи вагому роль засобів масової інформації у формуванні суспільної думки, організатори проводять цей захід для журналістів в Україні. Протягом дня учасники семінару зможуть взяти участь у цікавих практичних майстернях, під час яких буде надана поглиблена інформація про соціально-економічні аспекти цукрового діабету. Програма медіасемінару для журналістів також передбачає конкурс робіт та час для неформального спілкування із колегами, представниками компанії «Ново Нордіск», Посольства, Міністерства охорони здоров`я, Міжнародної діабетичної асоціації.

 

Охочі взяти участь у медіасемінарі «Діабет - час діяти разом» мають заповнити заяку (завантажити тут) та надіслати її на електронну скриньку dmyb@novonordisk.com до 10 листопада 2013 року.

 

Додаткові питання за тел. 050 416 47 07  (Дмитро Бондарев), маркетинг-менеджер Представництва компанії «Ново Нордіск» в Україні та Молдові

 

Учасникам медіасемінару будуть надіслані індивідуальні запрошення разом із програмою та адресою проведення семінару в Києві.

 

Витрати, пов'язані з участю в медіасемінарі «Діабет - час діяти разом», будуть компенсовані компанією «Ново Нордіск» відповідно до наданих документів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4493
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду