До 15 листопада – подання на тренінгову програму для молодих журналістів у Італії

До 15 листопада – подання на тренінгову програму для молодих журналістів у Італії

4 Листопада 2013
4697
4 Листопада 2013
18:47

До 15 листопада – подання на тренінгову програму для молодих журналістів у Італії

4697
До 15 листопада – подання на тренінгову програму для молодих журналістів у Італії
До 15 листопада – подання на тренінгову програму для молодих журналістів у Італії

З метою створення Нового європейського порталу ANSA (the ANSA New Europe Portal) Центральноєвропейська ініціатива (далі - ЦЄІ) оголошує конкурс на отримання стипендії у розмірі € 1 500 на місяць впродовж 7 місяців (з можливістю продовження ще на 7 місяців) для молодих журналістів з країн Центральноєвропейської ініціативи.

 

Участь у конкурсі на заміщення вакантної посади відкрита для журналістів, які працюють у інформаційних агентствах держав-членів Центральноєвропейської ініціативи, пріоритет надаватиметься кандидатам з країн, що не входять до ЄС. Стипендіат має бути молодшим 35 років, відмінно володіти англійською  мовою та розуміти італійську.

 

Обраний кандидат працюватиме у секретаріаті ЦЄІ у місті Трієсті, Італія. Стипендіат братиме участь у розвитку Нового європейського порталу ANSA. Кандидат також буде виконувати завдання, пов'язані з різними видами діяльності ЦЄІ у сфері ЗМІ.



Опис обов'язків:

- робота з матеріалами, у тому числі заявами від інституцій/високоповажних представників країн-членів ЦЄІ, а також спеціальні інтерв'ю з міністрами, лідерами громадянського суспільства, представниками наукових кіл;

-співпраця з офісом ANSA у Трієсті;

- співпраця з інформаційними агентствами та ЗМІ держав-членів ЦЄІ;

-організація прес-конференцій та підготовка прес-релізів та матеріалів для сайту ЦЄІ під керівництвом старшого співробітника з медіа та комунікацій ЦЄІ;

-допомога в організації зустрічей та заходів ЦЄІ, у тому числі: підготовка та поширення документів і довідкових матеріалів для ЗМІ.



Щоб подати заявку на участь, кандидатам потрібно до 15 листопада надіслати своє резюме (Europass формат), дозвіл на обробку персональних даних, мотиваційний лист, два рекомендаційні листи на адресу cei@cei.int. У темі листа необхідно зазначити «Advanced Training Programme Application».

 

Центральноєвропейська ініціатива (ЦЄІ) - регіональне угруповання країн Центральної та Східної Європи, діяльність якої має на меті налагодження багатостороннього співробітництва в політичній, соціально-економічній, науковій та культурній сферах та сприяння на цій основі зміцненню стабільності і безпеки в регіоні. До її складу входить 18 держав - Албанія, Австрія, Білорусь, Боснія і Герцеговина, Болгарія, Хорватія, Чеська Республіка, Угорщина, Італія, Республіка Македонія, Молдова, Польща, Румунія, Сербія, Словаччина, Словенія, Чорногорія, Україна.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4697
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду