30 жовтня – у Києві ІІІ українсько-іспанський форум журналістики

30 жовтня – у Києві ІІІ українсько-іспанський форум журналістики

29 Жовтня 2013
4963

30 жовтня – у Києві ІІІ українсько-іспанський форум журналістики

4963
30 жовтня – у Києві ІІІ українсько-іспанський форум журналістики
30 жовтня – у Києві ІІІ українсько-іспанський форум журналістики

Іспанські та українські журналісти обговорять роль медіа в європейському інтергаційному процесі під час ІІІ українсько-іспанського форума журналістики.

 

В центрі уваги учасників - політичні, економічні й медійні аспекти євроінтеграції та об'єднуючих процесів в Європі. Основні дискусійні панелі форуму присвячені, як зазначають організатори, «перспективам європейського інтеграційного проекту та ролі засобів масової інформації», а також «медіабізнесу у період економічної трансформації, можливостям і викликам для Європи, урокам для України».

 

Серед учасників форму:

-Адріана Трійас, журналіст видання Alternativas Económicas, кореспондент популярної іспанської газети El País у Брюселі (1992-1998) та автор економічної колонки, до минолого листопада заступник редактора Барселонської газети Ara.

- Рамон-Перес Маура, екс-глава Європейського газетного альянсу (EDA), заступник редактора газети АВС, кореспондент додатку по культурі «Gazeta Wyborcza», політичний експерт на радіо COPE у програмі «Literna», в телепрограмах «Al rojo vivo» («Точка кипіння») на каналі La Sexta та «¿Ud. qué opina?» («А ви що думаєте?») на телебаченні Кастилії-Ла-Манчі, член Наукової ради Королівського інституту Елькано по міжнародним та стратегічним відносинам.

- Валерій Калниш - головний редактор «Комерсант-Україна».

-Сергій Лямець - редактор «Економічної правди» в онлайн-газеті «Українська правда».

- Олег Наливайко - глава Національної спілки журналістів України.

- Юлія Мак-Гаффі - головний редактор сайту korrespondent.net.

-Олександр Мартиненко - президент інформаційного агентства «Інтерфакс-Україна».

 

Модератор дискусій - Володимир Різун, директор Інституту журналістики КНУ ім. Т. Шевченка.

 

Українсько-іспанський форум журналістики відбудеться у конфененц-залі Інституту журналістики КНУ ім. Т. Шевченка за адресою: Київ, вул. Мельникова, 36/1.

 

Початок о 14.00.

 

Організатори заходу - посольство Іспанії в Україні та Український інститут розвитку медіа (UMDI).

 

Участь у заході безкоштовна. Акредитація за телефоном: 253-74-17.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4963
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду