До 14 жовтня – реєстрація для участі у тренінгах з питань висвітлення європейської тематики у ЗМІ

До 14 жовтня – реєстрація для участі у тренінгах з питань висвітлення європейської тематики у ЗМІ

1 Жовтня 2013
4588

До 14 жовтня – реєстрація для участі у тренінгах з питань висвітлення європейської тематики у ЗМІ

4588
До 14 жовтня – реєстрація для участі у тренінгах з питань висвітлення європейської тематики у ЗМІ
До 14 жовтня – реєстрація для участі у тренінгах з питань висвітлення європейської тематики у ЗМІ

До 14 жовтня  триває реєстрація заявок на участь в інформаційних семінарах-тренінгах для представників ЗМІ, які організовує Лабораторія законодавчих ініціатив. Cемінари спрямовані на підвищення професійного рівня журналістів з питань європейської інтеграції та європейської тематики.

 

До участі у конкурсі запрошуються журналісти з усіх регіонів України, що представляють різні види мас-медіа (друковані видання, ТБ, електронні), а також блогери, які цікавляться питаннями європейської інтеграції, співпраці України із європейськими інституціями та перспективами вступу України до ЄС.

 

Навчальна програма складається з двох інформаційних семінарів-тренінгів, які будуть проведені в м. Київ. Перший семінар буде проведено 26-27 жовтня, другий семінар відбудеться 22-24 листопада.

 

Під час семінарів планується розглянути питання зовнішньополітичного вектору Україніи та європейської інтеграції. Окрім зустрічей із експертами, які фахово представлять ЄС та європейську інтеграцію України та основні принципи та цінності побудови ЄС, передбачаються виступи експертів із різних сфер співпраці Україна-ЄС, розгляд типових помилок журналістів у висвітленні європейської тематики. Також у ході проекту журналісти будуть виконувати практичні завдання із написання статей на європейську тематику.

 

Методика семінарів буде спрямована на надання журналістам як теоретичних знань щодо тих чи інших спеціалізованих тем, так і розвитку практичних навичок із застосування набутих знань на практиці.

 

Тема першого семінару: Фундаментальні принципи і цінності ЄС та політико-правові основи співпраці Україна-ЄС.

 

Теми другого семінару будуть охоплювати ключові аспекти європейської економічної інтеграції, її перспективи і наслідки для України, а також сучасні виклики в Європейському Союзі крізь призму актуальних сфер співробітництва України з ЄС.

 

Для участі у конкурсі необхідно заповнити аплікаційну форму.

 

Про результати відбору учасники будуть 15 жовтня повідомлені електронною поштою. Витрати на проживання, харчування, навчання, роздаткові матеріали окрім проїзду учасників, покриваються за рахунок організаторів.

 

Проект здійснюється Лабораторією законодавчих ініціатив за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

 

Контактні особи:  Галина Тищенко, менеджер проектів Лабораторії законодавчих ініціатив, galina.liashenko@gmail.com , тел: (044) 531-37-68; (063) 700-29-24.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4588
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду