РЕН-ТВ змінив гендиректора

РЕН-ТВ змінив гендиректора

28 Вересня 2013
3900
28 Вересня 2013
17:52

РЕН-ТВ змінив гендиректора

3900
Замість Олександра Орджонікідзе радою директорів каналу призначено Ірину Варламову
РЕН-ТВ змінив гендиректора
РЕН-ТВ змінив гендиректора

Генеральний директор РЕН-ТВ Олександр Орджонікідзе залишає свою посаду. Про це з посиланням на прес-реліз телеканалу повідомляє «Лента.ру».

 

Таке рішення ухвалила рада директорів. Новим гендиректором каналу стане Ірина Варламова.

 

Олександр Орджонікідзе очолив РЕН-ТВ 3 2005-го року. З 2010 року він поєднував ці обов'язки з посадою гендиректора ЗАТ «Національна Медіа Група». Цей пост за ним зберігається.

 

Ірина Варламова. працює на російському телебаченні з 1990-х. У 2003-му прийшла на РЕН-ТБ в якості шеф-редактора відділу спецпроектів. У 2005 році пані Варламова обіймала посаду виконавчого продюсера РЕН ТВ і займала цю посаду до призначення генеральним директором (з перервою в 2007-2008 роках).

 

Телеканал РЕН-ТВ був заснований в січні 1991 року. З червня 2011 року канал належить Національній медіагрупі, підконтрольної акціонерам петербурзького банку «Россия» на чолі з бізнесменом Юрієм Ковальчуком.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://www.bfm.ru

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3900
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду